Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy nowa operacja?

Krias

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jesteśmy w stanie przewidzieć kiedy będzie nowa operacja, ale ja stawiam jakoś na koniec września ew. października  ;)

PS Operacja Bloodhound jest do 30 sierpnia.

EDIT. Faktycznie musiało się coś zmienić, wszyscy podawali, że do 30 sierpnia :O

Opublikowano

Nowa operacja będzie w następnym roku, najprawdopodobniej na początku roku. Ludzie wtedy mają pieniądze i na spokojnie pokupują wszystko ;p 

Opublikowano

­

"Będzie trwała do 30.08.2015,"

http://www.mpcforum.pl/topic/1419277-aktualizacja-27052015-%E2%80%93-operacja-bloodhound/

@1361622928-U485574.pngmorvicPrime

Odpuść sobie takie komentarze. 

Normalnie będzie to skutkowało karą 5 pkt ostrzeżeń za spam

bWyaGtB.png

Nawet w tym temacie co podałeś na obrazku jest 30 september. To w końcu MPC kłamie, czy oficjalna strona Counter Strike'a?

A operacji nowej tak szybko raczej nie będzie, myślę, że dopiero w przyszłym roku.

tenor.gif

Opublikowano

Dziwne, bo wydaje mi się, że wcześniej w notce na blog.counter-strike.net była podana inna data.

Możliwe, że w dniu publikacji coś zmieniali.

Mimo wszystko informację poprawiłem.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Ciężko mi ocenić ponieważ jestem nowy ale z tego co czytałem to wychodzi na to że między operacjami są przerwy po około 1-2 miesiące jako że ta kończy się pod koniec września kolejnej możemy się spodziewać w okolicy świąt.

Opublikowano

Nowa operacja będzie najpewniej pod koniec listopada. (Bloodhound wyszedł 2 miechy po końcu Vanguarda ;) )

893961446222509646083.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...