Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się nauczyć latać?

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nauczyć się latać myśliwcem lub helikopterem? Uzywa sie do tego strzalek. wasd, i klawiatury? A co ja mam 3 dłonie!? Jak strzelać i dobrze latać, bo myszką mi nie idzie sterować a jak przyłoze dwie dłonie do klawy to latam bosko ale jak strzelic wtedy ?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Nie wiem po co tyle tematów z jedną treścią dałeś... lekka przesada.

Co do tematu - popatrz sobie na yt, jest wiele poradników. Najłatwiej według mnie klawiatura+myszka, standardowe ustawienia generalnie, z tym że sobie osobiście orientacje z myszką zmieniłam w heli.­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

@kavoweciastko lagg strony, podczas klikania "zaloz temat" zrobiły się dwa =,=. 

jestem na mpc juz dlugi czas i takie problemy sie poprostu pojawiają.

Opublikowano

Trzymaj prędkość na poziomie 313-320 km/h, bo wtedy po wejściu w pętle robisz najmniejszy zakręt, co powoduje cię trudnym do złapania.

Opublikowano

@marcell2k gdyby to jeszcze było takie łatwe :/ 

Ojj naprawde jest :D

Potrenuj na poligonie, obierz cel i nawalaj w  niego, staraj się trafiać tylko w niego i np: lataj do około.

Lub odrazu leć na żywioł na server i tam trenuj, polecam sztorm na paracelach :)

Jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz ! :)

1RkW7od.png

Opublikowano

@marcell2k oke oke, to mam jeszcze jedno pytanko. Opłaca się dołączyć do jakiegoś klanu? Czy uczenie się taktyk klanu jest opłacalne bo nwm.

Opublikowano

Taktyk klanu ? Według mnie niezbyt ;c

Masz tu jeszcze poradnik, naucz się uników itp :)
To jest obowiązkowe.
Jest to na ps ale chodzi bardziej o poruszanie się/tricki.

1RkW7od.png

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Na klawiaturze i myszce trudno się lata. Najlepiej lata się na padzie, ale trudniej grać na ziemi. Po prostu jak odpalasz grę to spytaj się sam siebie, czy chcesz sobie polatać czy pochodzić :yay: . Jak polatać - pad, jak pochodzić - klawiaturka i myszka

Porady do: CSGO, Terraria, BF4, WOT, WOT Blitz, Trove, LoL oraz Fifa!

jClHFR0.gif

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...