Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mój serwer wypaliłby z dobrą ekipą serwerową itp?

PolskiPingwinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie wypalił by mi taki server z profesjami Magiem,Wojownikiem,itp z Miastami jakbym miał dobych budowniczych?,adminów? Questy też będą

walki Profesji np Mag z Wojownikiem server powyżej 13lat

zaczniemy od wiosek

każda profesja by miała inną wioskę profesje tej samej grupy np mag i mag się nie będą mogli bić ale jak już będzie wojownik vs mag to już pvp będzie włączone

w wioskach będą się znajdowali npc z questami Każda profesja na początku mają 2 drogi i w tych 2 drogach będą wioski i w nich będzie musiał gracz wypełnić questy

żeby przejść i się bić na śmierć i życie 

tera może zaczniemy od początku

jak wejdziemy na serwer pojawimy się na takim małym spawnie i tam będziemy musieli wybrać profesje Profesji nie będzie się dało zmienić

każdy z nas będzie miał inny ekwipunek mag będzie miał inny i wojownik będzie miał inny

Może skończymy tera na fabule.

Otóż 50 lat temu 1120 Magowie wojowniczy i inne profesje które narazie nie wyjawię żyli w zgodzie ale pewnego dnia Król magów i król Wojowników spotkali się na

moście król Wojowników chciał zabić króla Magów żeby król wojowników posiadł tron 2 wiosek król wojowników wyjmował już swój miecz diamentowy ale król magów

to usłyszał zobaczył ze król wojowników chce go zabić zaczęła się 1 walka Wojowników i Magów walka nie mogła się skończyć bo oboje królowie byli tak samo Silni resztę fabuły będzie Wyjaśniał pewien npc

Opublikowano

Trochę zbyt mało opisałeś jak by to miało wszystko wyglądać/prezentować się, ale jeśli serwer z tym trybem, który zrobisz byłby dosyć ciekawy i jak mówisz miałby dobrą ekipę serwerową, nie było by żadnych bugów, czy innych problemów, to serwer mógł by wypalić, lecz musisz też zadbać o dobrą reklamę dla serwera. 

Również nie zatrudniaj do administracji ''byle kogo'', ponieważ wtedy serwer straci po prostu swoją wartość. 

Opublikowano

Trochę zbyt mało opisałeś jak by to miało wszystko wyglądać/prezentować się, ale jeśli serwer z tym trybem, który zrobisz byłby dosyć ciekawy i jak mówisz miałby dobrą ekipę serwerową, nie było by żadnych bugów, czy innych problemów, to serwer mógł by wypalić, lecz musisz też zadbać o dobrą reklamę dla serwera. 

Również nie zatrudniaj do administracji ''byle kogo'', ponieważ wtedy serwer straci po prostu swoją wartość. 

Tera wyjasniłem więcej :)

Opublikowano

Jeżeli go rozreklamujesz i nie będzie to serwer 10-50 slotowy to ma szanse istnieć, mało takich serwerów jest, ale z tego co odczuwam to ten serwer będzie bardziej dla starszych niż dla dzieci latających na xrayu w poszukiwaniu diaxów...

Opublikowano

Jeżeli go rozreklamujesz i nie będzie to serwer 10-50 slotowy to ma szanse istnieć, mało takich serwerów jest, ale z tego co odczuwam to ten serwer będzie bardziej dla starszych niż dla dzieci latających na xrayu w poszukiwaniu diaxów...

A co ty spodziewasz się po 10 latkach? Typowy RPG, jeszcze to chaotycznie jest tak napisane, słowo "tera" jest wszędzie! Ekipa 10 latków na pewno nie podoła takiemu zadaniu!

­

Pomogłem, strzel duży przycisk Lubię To!­

Opublikowano

­

A co ty spodziewasz się po 10 latkach? Typowy RPG, jeszcze to chaotycznie jest tak napisane, słowo "tera" jest wszędzie! Ekipa 10 latków na pewno nie podoła takiemu zadaniu!

­

Pisze, że ekipa +13.. Ortografia nawet tego nie pokazuje "włoczone"

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Piszesz coś do mnie dodaj @I'm_rudy

Opublikowano

ja to pisałem z telefonu ...

To tym bardziej powinna być dobra ortografia bo w telefonie autokorekta :-)

­

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Piszesz coś do mnie dodaj @I'm_rudy

Opublikowano

To tym bardziej powinna być dobra ortografia bo w telefonie autokorekta :-)

­

Nie w każdym telefonie jest :P, mam dwa telefony jeden starszy model - drugi Nokia Lumia. W starszym mam korektę, natomiast w Lumii (300 ileś) nie posiadam, i jak to wyjaśnimy? :D

A wgl. co do serwera, mało opisane, praktycznie tylko z 5-6 osób może wejdzie z czego 2 zrezygnują od razu. Też mam w planach serwer RPG :P

Pomogłem? Daj like, ja coś zyskam a ty nic nie stracisz!

large.gif

Opublikowano

Z dobrą ekipą? Człowieku jesteś w tym momencie śmieszny, jedyne co byś zrobił to byś rozwalał każdy serwer dookoła. Ty takiego serwera nie zrobisz bo nie umiesz, albo gracze będą stamtąd uciekać bo będziesz ich obrażał i banować za nic :)
Taki serwer byłby fajny, zagrałbym... ale Ty i twoi ziomeczki go nie zrobią.

bannergif.gif

Opublikowano

Autor tematu ma bana permanentnego. 

Temat trafia do kosza. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...