Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Serwer TS3 Na Overwolfie

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja bym chciał się zapytać o ten serwerek, bo poszukuję jakiegoś małego serwera do pogadania z paroma osobami, i może to będzie dobrą alternatywą wobec płacenia co miech 15 zeta za vps ovh. Na ile to jest slotów? Jak wyłączę kompa to ten serwer nia pada? Oraz czy da się pdopiąć na niego domenę? Bo mam wykupioną .pl 

Opublikowano

Ja bym chciał się zapytać o ten serwerek, bo poszukuję jakiegoś małego serwera do pogadania z paroma osobami, i może to będzie dobrą alternatywą wobec płacenia co miech 15 zeta za vps ovh. Na ile to jest slotów? Jak wyłączę kompa to ten serwer nia pada? Oraz czy da się pdopiąć na niego domenę? Bo mam wykupioną .pl 

1. Maksymalnie bodajże jest 32 sloty.

2. Serwer po wyłączeniu twojego komputera nie wyłączy się.

3. Domenę dostaniesz od nich, tyle że o dziwnej nazwie.

Dodam że mogą nie odpowiadać Ci pingi na poziomie około 170-200.

Pozdrawiam.

4692515714.png
  • 1 rok później...
Opublikowano

Jeśli chcesz u nich cos kupić to nie polecam gdyż poprostu jest drogi i lepiej poprostu zakupić sobię VPS'a

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Teamspeak na overwolfie się nie opłaca lepiej zgarnąć za darmo z aruby na 2 miesiące i tam postawić ts na pewno lepszy od tego overwolf'a i dodatkowo można pod niego podpiąć domenę i wgrać licencję na więcej slotów

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...