Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avalonmt2

DrHause

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Nie wiem jak zarabiać na Avalonmt2 . Mam sure BM dobre w miarę eq 58 lvl. Mam zaledwie 5kk a inne koxy mają po 40-50 lvl i mają po 10-20kk.

CHodze na Wodza orków co 2h do V2 Doliny ale na tym nie zarobie duzo bo szkaty sa u handlary po 2kk a Wodza rozwalam dla przyjemności i czasem ze szkaty poleci jakas np bron/.

WIęc piszcie jak wy zarabiacie na AVALONMT2

Opublikowano

wiesz powiem ci ze jak ja gralem na avalon to robilem sobię 2 konta bufa i wp jak wbijesz 65 lvl to potem bedzie ci tak kasa latac w red lesie ze zbierac niebedziesz musial jak cos pisz na gg : 1794708 (Prosze zaraz niedawac - ) dziekuje... :P

GaceekTV_signature_800x250.png

Opublikowano

Dziwne...

Masz taki lvl i nie leci ci kasa?

Lecisz ze spol czy launcher?

Nawet na Górę Sohan pójdziesz na 50.Walisz,walisz,walisz, aż wbijasz jakiś 55 i masz już z 10kk.

Wystarczy na wbicie skilla na P :P

Wtedy expisz w v2 i dalej kasa leci.Może nie leciec ci zbyt szybko, ale jak przedmówcy pisali to na 65 w Red lesie kasa leci jak choler*.

Dziękuje :)

Nie stawiajcie minusów :)

Lubie plusy :)

Kto stawia minusy [MI] ten noob :)

Masz sprawę ? To spie*dalaj !

Opublikowano

z takim levelem to duzo nie zrobisz, wbij z 67-76 i idz do red lasu na metiny dropnie ci item, ulepsz go czy cos i odrazu pojdzie za duzo duzo..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...