Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SZUKAM CZYSTYCH PLIKOW SERVEROWYCH MT2 2010/2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje czystych plików serverowych, dokładnie maszyne typu PL. Nie chce plików terenzo. Wiekszosc linków już nie dziala z czystymi plikami. 
Bede wdziięczny ;)

Opublikowano

Właśnie up mnie wyprzedził, tak samo jak on.

wgraj maszynę terenzo i potem schttset.

Opublikowano

Właśnie up mnie wyprzedził, tak samo jak on.

wgraj maszynę terenzo i potem schttset.

Maszyna terenzo dziala po 1 wlaczeniu maszyny wyłącze ja to juz nie cwierka jak nalazy. Baza terenzo ma duzo bugów z przedmiotami i kicka czesto. Za duzo jest tam pierdół do popraw jak i nie ma wgl bonow z sr i um. Chce czyste i robic konkretnie pod sobie ;) Tylko pierwszy moment fajnie to wygla potem znajduje sie tam za duzo problemów ;)

Opublikowano

jakbyś robił zgodnie z instrukcją to by Ci działało :).

Jak bym nie robil zgognie z instrukcja to bym nie szukal nowej bazy ;) Robiłem jak wszyscy wszystko co ma opisane jest wgrac bez poprawki z sr i um ;) Item_proto sprawdzalem wszystkie id przedmiotów wiele zbugowanych. Metalem nie idzie ulepszać nawet. Nie chce siedziec na poprawkami z 1 robi sie 10 innych ;)

Nie kazdy musi kozystac z plików terenzo więc ;)

Dodam że testowałem pliki takiniesmialy to działalo rewelacyjnie ale poprostu chce czyste ;) 

Opublikowano

Jak bym nie robil zgognie z instrukcja to bym nie szukal nowej bazy ;) Robiłem jak wszyscy wszystko co ma opisane jest wgrac bez poprawki z sr i um ;) Item_proto sprawdzalem wszystkie id przedmiotów wiele zbugowanych. Metalem nie idzie ulepszać nawet. Nie chce siedziec na poprawkami z 1 robi sie 10 innych ;)

Nie kazdy musi kozystac z plików terenzo więc ;)

Dodam że testowałem pliki takiniesmialy to działalo rewelacyjnie ale poprostu chce czyste ;) 

Weź maszyne od nieśmiałego bo jest naprawde dobra (nie miałem z nią nigdy problemów), wyczyść z plików które tam są i wrzuć schittseta i gitara ;)

­

Opublikowano

Weź maszyne od nieśmiałego bo jest naprawde dobra (nie miałem z nią nigdy problemów), wyczyść z plików które tam są i wrzuć schittseta i gitara ;)

­

Możesz mi pomóc? Jak mam je wyczyścić w najlepszy sposób i co i jak wgrać ;)

Opublikowano

Możesz mi pomóc? Jak mam je wyczyścić w najlepszy sposób i co i jak wgrać ;)

Wchodzisz przez filezille

do /usr/home/

i paczysz jaki folder tam jest, chyba "rw3" jeśli tak to w virtualbox'ie wpisujesz

cd /usr/home/ && rm -rf rw3

potem wchodzi w filezilli do /var/db/mysql i usuwasz, account, common, log, hotbackup, player i pobierasz od terenza w temacie pliki 

Link:http://ul.to/46i9bpar

skan https://www.virustotal.com/pl/file/2e8a92e9eb26ef0a9b015a62b413296701d3a8cb6a7a0f07d2c6074b2c5b5509/analysis/1373992884/

wgrywasz do sciezki /

i w  virtualbox'ie wpisujesz

cd / && tar zxfv mt2full.tgz

i prawym na ten mt2full.tgz i ostatnia opcja "prawa" czy jakoś tak i dajesz 777.

potem w virtualbox cd /usr/home/mt2/ && start.sh

i następnie 1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...