Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki tablet graficzny?

Burned123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jeżeli chodzi o tablety graficzne to jestem zupełnie zielony, zajmuje się głównie stronami www, elementami graficznymi i w pewnym momencie poczułem, że przydałby mi się tablet graficzny. Nie chce jakiegoś super z kosmosu za 9.999,99 $. Prosty w obsłudze (o ile takie są) który zapewni mi to czego oczekuje (nie chce jakieś z ograniczonymi funkcjami).

Zastanawia mnie również jak to wygląda jeżeli chodzi o połączenie z laptopem. Używam PS CS6 (PIRAT - możecie zacząć rzucać kamieniami) i jak to wygląda z kompatybilnością z laptopem (chodzi tu o programy, bo jako takie połączenie to oczywiście kabel USB). Również chce wiedzieć czy jakieś konkretne wymagania sprzętowe musi spełniać mój laptop aby móc współpracować z tabletem graficznym (tutaj kładę duży nacisk na to ponieważ nie mam jakiegoś super lapka - notebook - 1024x600)

Więc proponujecie coś dla mnie? ;3

Opublikowano

wacom bamboo, tani i wedlug mnie fajny, aczkolwiek sa lepsze ;p (ps: pyknie na note.)

by Neosieł

Opublikowano

A jak to wygląda w przypadku wymagań systemowych sprzętu? Czy to jednak obojętnie jakie podzespoły ma ważne aby jedynie program graficzny działał jako tako?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...