Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podkładka Snaxa i pytanie do QcK

gość111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś jakiej podkładki używa Snax ? I przy okazji do myszki Zowie FK1 pasowałaby podkładka QcK lub QcK+. Bardziej wolałbym tą pierwszą ponieważ jest w moim sklepie a QcK+ musiałbym zamawiać. Ogromna przepaść pomiędzy tymi dwoma. Słyszałem, że QcK+ lepsza :D

Opublikowano
Snax – krótkie info:
HLTV rating: 1.11
Myszka: ZOWIE FK1
Klawiatura: TESORO Durandal Ultimate
Podkładka: Roccat Taito king SizE
Słuchawki: Steelseries Siberia v3 Prism

Krótkie info z jednej stronki B)

Skoro słyszałeś, że lepsza to zamawiaj tą z plusem :p

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

pasha gra na QPAD to 1, olof gra na Medium QcK, zaś JW QcK Heavy i to jest najlepsza. Ja mam QcK+ i polecam bardziej niz Razerowski s**t scierający sie po 1 miesiacu.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

@1361622928-U485574.pnggość111 Powłoką się różnia. Goliathus jest gównem. Razer ssie próbując wcisnąć taki kit ludziom i zarobić. Niby firma ho ho, a płaci się za sam zielony znaczek.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

@1361622928-U485574.pnggość111 Powłoką się różnia. Goliathus jest gównem. Razer ssie próbując wcisnąć taki kit ludziom i zarobić. Niby firma ho ho, a płaci się za sam zielony znaczek.

Już tak nie przesadzaj, sam mam goliathusa od 3 miesięcy i sprawuje się cały czas tak samo. Miałem wcześniej QCK i po pół roku podkładka straciła swoje właściwości ślizgu, do tego zaczęła się strzępić po bokach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...