Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam broni lepszej niż UMP45 albo na dłuższy dystans.

Maciek0605

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w tytule: orientuje się ktoś na jaką broń mógłbym się przesiąść?

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Opublikowano

Witam. Tak jak w tytule: orientuje się ktoś na jaką broń mógłbym się przesiąść?

Witaj,

Teoretycznie każda broń dla danej klasy jest lepsza od broni PDW(dostępnej dla każdej klasy, np. UMP45)

Radzę Ci zagrać z każdą bronią dla szturmowca, ponieważ dla jednej osoby karabin może być OP a ktoś inny nie będzie umiał nią grać.

Największą popularnością cieszy się oczywiście M16A3 - możesz od niej zacząć(najłatwiejsza do opanowania).

Pamiętaj, że nie ma najlepszej broni - dobry żołnierz da radę zabijać każdym dostępnym uzbrojeniem  ;) .

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak przedmówca, doświadczony gracz potrafi zabijać każda bronią :)
Ja strzelam nawet AS Wałem na dalekie odległości i zabijam typków.

Dla  szturmowca polecam: Famas, Aek, Ar160, Bulldog.
Przetestuj bronie, sprawdź która Ci się najlepiej gra.

Jeśli jesteś początkującym to polecam również karabinek Ak 5c lub ACWR ( Trudniejszy do opanowania ).

Mam nadzieje że pomogłem :) Daj znać jaką broń wybrałeś.

1RkW7od.png

Opublikowano

Jak przedmówca, doświadczony gracz potrafi zabijać każda bronią :)

Ja strzelam nawet AS Wałem na dalekie odległości i zabijam typków.

Dla szturmowca polecam: Famas, Aek, Ar160, Bulldog.

Przetestuj bronie, sprawdź która Ci się najlepiej gra.

Jeśli jesteś początkującym to polecam również karabinek Ak 5c lub ACWR ( Trudniejszy do opanowania ).

Mam nadzieje że pomogłem :) Daj znać jaką broń wybrałeś.

Zauważ że autor tematu napisał w dziale Battlefield 3 ;) .

Do autora: bronie wypisane przez Marcela dostępne są tylko w 4 części serii.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zauważ że autor tematu napisał w dziale Battlefield 3 ;) .

Do autora: bronie wypisane przez Marcela dostępne są tylko w 4 części serii.

Pozdrawiam.

To przepraszam za mojego byka :D

Co nie zmienia faktu że musi wybrać broń pod siebię :)

­

1RkW7od.png

Opublikowano

Aek 971, szybkie strzały, ale musisz opanować ta bron, bo nie jest dla pierwszej lepszej cioty(pseudo prosi sie nie licza). Albo an94, l85

Opublikowano

Witam ponownie.

Na razie wybór padł na M416. Może później rozejrzę się za inną bronią.

Jednak dobrze czasem poradzić się kogoś o wyższym zrozumieniu tej gry... Dzięki za podpowiedź :)

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla technika polecam ACW-R tylko z ciężką lufą i bez żadnego chwytu, ta broń ma i tak bardzo mały recoil, a chwyt pogorszyłby tylko skupienie pocisków. Dzięki temu ta broń z ciężką lufą ma chyba najlepsze skupienie pocisków przez co łatwo się ściąga na średni i daleki dystans seriami. Oczywiście jest ona bardzo szybkostrzelna, dzięki czemu na krótki dystans też wymiata. Na szturmowcu gram M16a3, a na wsparciu L86A2 z chwytem przednim i jak na razie z tłumikiem płomienia ( bardzo rzadko gram wsparciem przez co nie mam wystarczająco killi na ciężką lufę, która jest ostatnia ) te bronię są jak dla mnie najlepsze na średni i daleki dystans, ale M416 tak jak ty wybrałeś też jest bardzo dobre, tylko dla mnie zbyt wolne :P

Opublikowano

A ja polecam na szturmowca F2000 ta broń jest moim zdaniem wprost OP. Łatwa do opanowania i strasznie mordercza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...