Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam combo bota bez wirusów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,mam problem z jednym gościem.Otóż facet notorycznie używa combo bota,potrafi w ciągu 10 sec wykręcić mi ponad 10 combo.Mam dużą wprawę jeżeli chodzi o combo,dlatego nawet z botem gościu pada,bo po prostu zapomina potować.

Pytanie do was macie jakiegoś combo bota,działającego oraz bez wirusów.W sieci jest masę tego ale wszystkie z trojanami.

Dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

Ciężko będzie trochę to odpalić,bo mam Windows 8.A tutaj widzę że one funkcjonują na zupełnie innych systemach.Są jakieś na 8 ?

Opublikowano

Nikt czitow do mu nie tworzy bo nie ma rynku zbytu. tyle :)
A co do samego cheata combo hack to kwestia doslania 2 pakietow gdy castowany jest skill z broni

Opublikowano

Te które są to nie przechodzą,na win 8 nie pójdą.Może XP dałby rady,ale 8 nic z tego.

W zasadzie to bardzo mi go nie przeba,tylko do jednego gościa który leci cały czas z botami.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Można znaleźć w internecie ale zawirusowane a do starych wersji nie ma obecnie linków do ściągnięcia, pozatym możesz bana wyłapać nie warto ryzykować  :unsure: ,

IRcBXuaz10l20.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...