Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wróciłem do LoL'a i jako że nie jestem już w temacie co z bolem, to chciałem zadać kilka pytań.

1. Obiło mi się o uszy, że jest już dostępny darmowy VIP na jakiejś stronce, nie wiem, ile to ma wspólnego z prawdą, stąd to pytanie - to prawda?

2. Czy po wczorajszym patchu BoL VIP jest już dostępny, tzn.  czy można już korzystać ze skryptów typu mechanics Tristana?

3. Co do pierwszego pytania - co to za stronka?

4. Co w kwestii banów - bolowanie w miarę bezpieczne jak kiedyś, czy już raczej nie?

Opublikowano

1. Oczywiście, jest dostępny darmowy VIP. Pobierasz go stąd - https://nulled.io
2. Nie, nie jest jeszcze dostępny. Występują bugi związane z używaniem skryptów. (Nie ładują się, orbwalkery nie farmią)
3. Link podałam wyżej.
4. Dosyć bezpieczne, jeżeli używasz z głową, a nie jedziesz na exploitach typu: Ult Branda jako podstawowy AA/Unikasz wszystkich skillshotów jak Faker. Czasem zdarzają się banwave, lecz ja używając BoLa od ponad pół roku nie natknęłam się na bana.

Opublikowano

Czy jeżeli jestem osobą, która nie lubi polegać na innych, to znaczy - pomagając ludziom na nulled, muszę liczyć na ich łaskawość z daniem lajka pod reputację mam przeje*bane? Czy da radę samemu jakoś nabić te cholerne punkty reputacji jakimkolwiek sposobem?

Opublikowano

Z tego co ja wiem to używanie programów trzecich jest zakazane w Lidze, niemniej problemów z tym nie masz więc kilka kont na nulledzie zrobisz chyba :)

Opublikowano

Z tego, co wiem, to za multi jest ban.

No za MultiKonto jest ban, ale jeżeli będziesz tworzył konta na Trybie Prywatnym nic ci się nie stanie.

Opublikowano

W trybie prywatności już nie działa (wywala bad gateway).
Użyj programu do zmiany ip, byleby nie używać bramek proxy. :)

Opublikowano

takie trochę offtopic pytanie, ale to jednak mój temat i moje klocki, pytania chyba zadawać mogę bez obaw o raport. tak więc kolejne z serii superpytań - czym jest leecher level na nulled?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...