Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdobywanie fragów zbugowane ?

Gość Ramzes.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z tym eventem nowym.

Wybrałem Gravesa, zagrałem kilka meczy, zdobyłem ponad 70 fragów a tam mi pisze, że zdobyłem 5/20... Co to ma być ?

Opublikowano

Mam podobny problem tylko mi nie zalicza nic. :/

@edit 

Właśnie się zalogowałem i zostały mi dodane wszystkie asysty których wcześniej mi nie zaliczyło. :D

gnYrBkB.png

Opublikowano

masz zdobyć 20 podczas 1 gry, w sumie to nie takie trudne, ja na aramie 40 złapałem akurat jak robiłem to wyzwanie.

Nieprawda, może zdobyć te 20 fragów nawet w stu grach.

@Ramzes. - RIOT musi mieć jakieś problemy, ponieważ nie jesteś jedyną osobą, która ma taki problem. Może po prostu system nie wyrabia i zaktualizuje się to dopiero po czasie.

Opublikowano

Nieprawda, może zdobyć te 20 fragów nawet w stu grach.

@Ramzes. - RIOT musi mieć jakieś problemy, ponieważ nie jesteś jedyną osobą, która ma taki problem. Może po prostu system nie wyrabia i zaktualizuje się to dopiero po czasie.

Jeżeli chodzi o asysty to tak, wbicie fragów nie :] grałem 3 gry, w 2 miałem najpierw 17 next 18 fragów, i w wykonaniu wyzwania pokazywało mi kolejno 17/20, 18/20, 20/20 kiedy zdobyłem 40 fragów podczas 1 gierki.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o asysty to tak, wbicie fragów nie :] grałem 3 gry, w 2 miałem najpierw 17 next 18 fragów, i w wykonaniu wyzwania pokazywało mi kolejno 17/20, 18/20, 20/20 kiedy zdobyłem 40 fragów podczas 1 gierki.

Zagrałem trzy mecze na S. Rift, gdzie w pierwszym moje statystyki wynosiły 3/5, kolejno 9/2, co już dało mi 12 zabójstw w liczniku w/w zadania, a później 21/5, co spowodowało, że automatycznie osiągnąłem wszystkie wymogi i automatycznie otrzymałem ikonkę Gravesa.

2741036300_1437669156.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...