Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Narzekanie na rusków

Morness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą grałem sobie rankedach, oczywiście mentalnie w global elicie, a tak na prawdę wyboostowany MGE. Przegrywaliśmy 13-5 ale zrobiliśmy comeback Israel do 16-14.  Mieliśmy jakiegoś boba w teamie to fakt no i z 4 premade ruskami ale jak najbardziej dało się ugrać. 0 flame, chwaliłem ich za zdobyte kille i jakoś wygraliśmy.

co do wypowiedzi tt: Gram tylko pr090, zdobyłem przy tym 2 ace i przeciwnicy mnie zwyzywali  xD  xD

proof http://puu.sh/j9R7i/eaf4817769.jpg

To już mój 3 mecz z 5 bodajże gdzie mam premade 4 rusków a pomimo tego wszystkie wygraliśmy. Nwm czemu ludzie aż tak na nich narzekają.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Bo to sa silvery albo jakies gooldy -,- ja sie lepiej dogaduje z ruskami nic z Angolami : ) ruska powyzywam od mnie powyzywa wygrywamy razem runde i sobie lizemy dupe nice man = ) a  z angolem to jest tak ze jak go wyzwiesz to leci w afka

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Szczerze? Ja wolę grać z ruskimi niż z polakami. Odkąd gram z ruskimi to zawsze wygrywam. Pieprzą swoim językiem, ale da się wytrzymać. 

I jak gram z ruskimi w teamie to są bardziej kulturalni niż nie jeden polak ;)

dddtly.jpg

Opublikowano

Ostatnio z 3-4 mecze na Global Elajt trafiłem na 2-3 rusków to stary, takie stompy napierdalaliśmy. Chyba z 16-4 na jakiś bobów wyboostowanych. Do tego nauczyłem się całego tekstu bielyje rozy i kliku innych rosyjskich piosenek. :) 

he?

Opublikowano

W Rosji mi się wydaje że jest na odwrót, tak jak Polacy mają problem z Ruskami, tak oni z Polakami. Z Ruskami się faktycznie dobrze gra, i to jest prawda, a za Polaka to nie raz wstyd na rankedzie gdy wyzywa innych kiedy sam ma 0 killi.

893961446222509646083.png

Opublikowano

Ja mam sprawdzony sposób na dogadywanie się z ruskimi. Pośpiewaj im katiushe :DD Działa za każdym razem x)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...