Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór myszki

motorolas90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym kupić sobie nową myszkę (zaczynam grać w cs:go) obecnie mam jakiś badziew za 5 zł. Strasznie trzeszczy. Mój maksymalny budżet to 60 zł. Zasatanawiam się nad dwoma producentami: Tracer (Battle Heroes,Ghost) i Natec (Genesis). Droższa myszka jak dla mnie nie ma sensu . Ktoś miał coś z tych modeli? A może doradzicie coś innego. Jeśli był już taki post to proszę o jakiś link bo nie mogę znaleźć. Z góry dziękuję za odpowiedzi. B)

Opublikowano

Masz ją? Głównie chodzi mi o to aby leżała w dłoni, miała cichy dźwięk (klick) I miała jakąś wagę. Moja jest tak jakby pusta, lekka nie pasuje w dłoni i jest głośna (taki plastik) sory za określenia ale nie jestem typowym graczem . Co do tej myszki to narazie mnie nie przekonała, (cena) W sklepach internetowych stoi po ~100 zł. Na allegro 70~75zł. mój budżet to 60 zł to ostatecznosc te co wyżej wymieniłem są po 30~55 zł. Jak dla mnie to nie musi być jakaś dobra myszka (gram ok. 1,5h/day) pytam czy ktoś miał/ma coś z wyżej wymienionych modeli abym nie kupił badziewia który przyleci się po tygodniu

Opublikowano

W tej cenie dobrej myszki nie znajdziesz. Minimum do gier jest Logitech G100s, chociaż słowo minimum w tym wypadku jest błędne, bo ta myszka porównywalna jest do tych najlepszych - oczywiście jeśli chodzi o cs go

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

No właśnie o to mi chodzi ze nie chce myszki za ok 100 zł. Bo nie musi być dobra. Jak pisałem nie jestem typowym graczem i każda myszka gamingowa za ok 35 zł będzie lepsza od tego mojego badziewia. Chodzi mi o opinie na temat myszek Tracera: Ghost, jakiś Blood, Battle Heroes i Natec: Genesis. Czy ktoś miał? Jest tam tego po kilka modeli, różnica cen to jakieś 10 zł. który byłby najlepszy ?. Nie znam się na sprzęcie bo nigdy nie kupowałem. Dzięki za propozycję. Może jak dozbieram to kupię. :)

W tej cenie dobrej myszki nie znajdziesz. Minimum do gier jest Logitech G100s, chociaż słowo minimum w tym wypadku jest błędne, bo ta myszka porównywalna jest do tych najlepszych - oczywiście jeśli chodzi o cs go

Gram narazie tylko w cs:go Ale bez jakiejś spiny. Tak po prostu dla zabawy ze znajomymi
Opublikowano

Jak grasz dla fanu to starczy Ci obecna. Lub idź do sklepu weź najtańszą i cichą myszkę.

Opublikowano

Nie wiem czemu się tak upierasz przy tych wiele gorszych myszkach. Co byś wybrał gdybyś miał do wyboru stare Tico za 2000zl i jakieś nowe Ferrari za 2200zl? Bo widzę, że wziąłbys jednak Tico :/ Później będziesz żałował

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

To nie jest odpowiednie porownanie. : -) nie zależy mi zbytnio na tych różnych dpi itd. Chodzi mi o wagę. Rozmiar. Dźwięk. I ten kształt (taki gamingowy . Nie taka biurówka ) raz u kolegi grałem taką w miarę tanią i grało mi się bardzo wygodnie i przyjemnie Ale takiej już nie dostanę

Opublikowano

Sory. Ten wątek raczej nie powinien tu powstać. Nie wpakuję tyle kasy w samą myszkę. Myślałem że ktoś posiada takie myszki jakie wymieniłem i coś doradzi ,opisze. Pójdę do sklepu i kupię jakąś za 35 zł która mi się spodoba (będzie o 1000% lepsza od obecnej)

Wszystkim dzięki za odpowiedzi. Elo

Opublikowano

Znawcy na tym forum ci polecaja jakies gowniate a4techy. Bierz logitech g100s, uzywalem jakis czas, jak na ta cene myszka jest swietna (sprawdz sobie w sklepie czy ci do reki bedzie pasowac, jakas mega wielka to ona nie jest, przynajmniej dla mnie)

Opublikowano

daimao. Dzięki . Czekałem na taki kom. Grasz tą myszką?

Gram od paru lat tą samą myszką, jest nią właśnie x7.

Polecam. ;)

Znawcy na tym forum ci polecaja jakies gowniate a4techy. Bierz logitech g100s, uzywalem jakis czas, jak na ta cene myszka jest swietna (sprawdz sobie w sklepie czy ci do reki bedzie pasowac, jakas mega wielka to ona nie jest, przynajmniej dla mnie)

Japka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...