Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że takiech temtów było 1000, albo więcej.

Ostatnio nie mogę się zalogować w (launcherze?) bola, gdyż mam failed login. Nie wiem czy to od tego, że na nulled.io wprowadzili jakieś wymagania czy już nie wiem co... Probowalem BoLVIP lub BoL Hijacker i free usera ale dalej nie działa.

Opublikowano

Wiem, że takiech temtów było 1000, albo więcej.

Ostatnio nie mogę się zalogować w (launcherze?) bola, gdyż mam failed login. Nie wiem czy to od tego, że na nulled.io wprowadzili jakieś wymagania czy już nie wiem co... Probowalem BoLVIP lub BoL Hijacker i free usera ale dalej nie działa.

Pewnie masz Paid Skrypty na tym koncie. :D

i pewnie też masz bana na nulled.io na tym koncie za multikonto.

Jeżeli tak masz to już te konto mozesz wyrzucić.

Opublikowano

Nie prawda. Zrobiłam 4 konta na nulled i bana nie mam, rep nabity, skrypty Paid są. ^^
Zobacz czy spełniłeś wymagania (10 punktów reputacji, 25 postów) na nulled. :)

Opublikowano

jak masz bana na konto, a na nim wszystkie paid skrypty i Ci zależy, możesz napisać do Admina żeby Ci to odbanował ale za to musisz kupić vipa za 10 euro na 3 miechy :P tyle, że jak kupisz vipa to nic nie musisz nabijać, działa wszystko od razu

Opublikowano
Diana mozesz mi powiedziec jakim cudem 4 kontami nabilas 10 rep i nie dostalas bana ??? Ja mialem 10 kont i caly czas ip zmienialem ... I tak polecial 3 ban od Swedena

Opublikowano

Diana mozesz mi powiedziec jakim cudem 4 kontami nabilas 10 rep i nie dostalas bana ??? Ja mialem 10 kont i caly czas ip zmienialem ... I tak polecial 3 ban od Swedena

jak sie jest idiota i nabija pod postami typu "ty" to tak jest xD

8kHod.png

Opublikowano

Jeżeli myślisz, że zwykła bramka proxy zadziała podczas tworzenia konta i logowania zadziała, to jesteś w błędzie. :)

Opublikowano

Jeżeli myślisz, że zwykła bramka proxy zadziała podczas tworzenia konta i logowania zadziała, to jesteś w błędzie. :)

jak sie uzywa mozgu to nawet proxy nie jest potrzebne :)

trzeba po prostu zrobic sobie jakis temacik z randomowa playlista i w tym temacie repowac a nie pod kazdym postem typu "ty mate" bo juz ostatnio jakis mod  pokazal ssa jak bylo pare repow z multi accounta pod takim postem xD

8kHod.png

Opublikowano
Gościu czy ty mnie obrażasz ??? skąd możesz wiedziec ze napisałem ty i se lajkowalem moze ty jestes zje*** ale nie ja -.^

Zrobiłem porządny post i 10 kont cały czas zmieniając ip po czym lajkowałem i po raz 3 zostałem zbanowany przez swedena a więc zastanów sie pierw zanim cos napiszesz kolego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...