Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Szybko Obejść Się Z Hwangami Csyt2

sokol18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze ponieważ zrobiłem fajną rzecz która może się przydać np. tym co nie chcą ściągać całego clienta csyt2 , a więc podam mały poradnik :

1.Instalujesz metin2pl .

2.Ściągasz ze strony www.csyt2.com/download.php pierwszy załącznik o nazwie csyt2login.rar

3.Po pobraniu csyt2login.rar wypakowujesz to WinRAR'em do nowo powstałego folderu z metin2pl i zgadzasz się na podmiane plików .

4.Uruchamiasz plik Metin2.exe (Ikonka takiego woja)

5.Po uruchomieniu Metin2.exe wyskoczy Ci kilka chińskich krzaczków coś takiego : http://img718.imageshack.us/img718/4590/beztytuu123o.png

Aby widzieć gold hwangi musisz pobrać plik na www.csyt2.com/download.php drugi od góry i wrzucić go do folderu z laucherem zgadzająć się na podmienienie wszystkich plików (również folderów)

JEŚLI POMOGŁEM DAJ ++++++++

.

Opublikowano

oczywiście przyda się tym co grają na csyt2

PS niech ktoś napisze do mnie na PW bo mam sprawę (chodzi o serwer csyt2 ) (będą 5* i +)

Opublikowano

Również informuje że bez pobrania csyt2patch (to ten plik od gold hwangów) u czerwonej handlarki będzie wolne miejsce ( drugie miejsce od lewej strony w najwyższym pasku z itemami) i żeby to kupić będziesz musiał kliknąć prawym przyciskiem myszy . Te wolne miejsce to bardzo przydatny ulepszacz m.in. do : ulepszenia zbroi hwang na +10 (ta hwang co wygląda jak stalka) lub też 2x na gold hwang . Na najprostszym laucherze nie można zrobić gold hwang jeżeli najedziesz bodziem na tą hwang+9 jest mały bug i nie będziesz mógł założyć tej zbroi ( chyba że się relogniesz ) . Myślę że się postarałem i pomogłem niektórym graczom , również myślę że nie popełniłem żadnym błędów ortograficznych i interpunkcyjnych ... Życzę miłej gry .

.

Opublikowano

Bardzo przydatne masz +/

Ps. I tak tam nie gram.

Opublikowano

No ja nie mam błędu moda ale nadal nie widze tych glupich hwangow ;/

DAWAJ MINUSA - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Pisałem że na CSYT2 ,nie sprawdzałem na innych serwach może na lsyt2 będzie działało bo chyba to jest csyt2 serwer 2

.

Opublikowano

Wszystko ladnie mam tak jak ty ale mam problem odnosnie tego, ze to ma Konia Trojanskiego ..

Jesli da sie cos z tym zrobic to prosze daje 5x+ Bo jest napisane ze nie mam specjalnych uprawnien do odtworzenia tego Pliku..

Zapraszam na mój kanał na YouTubie
http://www.youtube.com/user/ChenafxPompa

Opublikowano

Masz na pewno anty wirusa z zbyt czujnym skanerem ja miałem avasta i czasami wykrywało lecz to nie jest wirus tylko plik w formacie innym niż twój windows ma wprowadzony lub antywirus również nie może wyszukać tego formatu ... Myślę że nie powinieneś się przejmować , ale to już twoja sprawa ... Chociaż to może być że ściągnąłeś full clienta ważącego 486 mb , a to ma jakiś problem samo z siebie , na pewno patch ani laucher nie mają żadnego wirusa pobierz dokładnie patcha z tego linku : ftp://www.csyt2.com/csyt2patch.exe

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...