Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim! :) Czy lepiej jest sprzedawać same boxy czy to co z nich wypadnie?
Potrzebuje ok. 3kk na box weselny a mam ok. tydzień czasu na zebranie. Pomocy ! :>

Opublikowano

Nie wiem ile teraz posiadasz $$ i jak stoją boxy w NB/sklepach, ale bardziej sprzedawaj te boxy.

Przykład:

Wydropisz boxa i nie masz pewności co z niego wydropi. Otworzysz boxa, otrzymasz kostium warty 15k, a boxa sprzedasz za 70-80k. ;/­

Box pirata czy Loli?

Opublikowano

Pirata

Nie wiem ile teraz posiadasz $$ i jak stoją boxy w NB/sklepach, ale bardziej sprzedawaj te boxy.

Przykład:

Wydropisz boxa i nie masz pewności co z niego wydropi. Otworzysz boxa, otrzymasz kostium warty 15k, a boxa sprzedasz za 70-80k. ;/­

Box pirata czy Loli?

Opublikowano

Otwórz ze 2-3 i zobacz jak tam ze szczęściem, ja w tamtym bodajże roku, dropnąłem 2 navy na stałe (warte około 2kk po zakończeniu eventu od szt.) i krzakogona pirata, w tym roku otworzyłem z 20 boxów i nic ciekawego to sprzedaje po 120k szt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...