Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Boosting cs go.

i3turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do zaoferowania wam tani boosting do cs go.Wbijane rangi są bez cheatów.Moja obecna ranga to LEM.Wbijam rangi od silverów do kałachów.Możliwośc zrobienia aukcji na allegro dla bezpieczeństwa.Boosting polega na tym że podajesz mi passy do konta i kod.Ja staram się wbić Ci jak w najszybszym czasie wymarzoną range.Jest też możliwość gry ze mną ale to będzię dłużej trwało i więcej kosztowało.

Płatność może być w skinach lub też w kartach psc.Nie mam ustalonej ceny za range każde konto rozpatrzam indywidualnie co chodzi o koszt wbicia rangi.Doświadczenie mam w boosting już jakiś czas.Pozdrawiam.

Ps. Chętnych zapraszam do rozmowy na pw nie zapomnijcie powiedzieć jaką range posiadacie i jaką chcecie mieć.Aha i jeszcze jedno podczas boosting nie możecie rozgrywać meczy ponieważ wtedy boosting bedzie trwał dłużej jeśli przegracie jakąś gre.

xD---Kopi_ehxepsa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...