Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

gdy w plikach terenzo teleportuje sie na ine mapy niz m1 loga mnie i nie umie sie zalogowac juz jak wybiore postac to lag i do logowania mnie wywala serwer dedykowany ;/

Opublikowano

gdy w plikach terenzo teleportuje sie na ine mapy niz m1 loga mnie i nie umie sie zalogowac juz jak wybiore postac to lag i do logowania mnie wywala serwer dedykowany ;/

Coś zmieniałeś?

Syserr?

­

Opublikowano

Pokaż syserr z serwera. Możliwe że nie masz wpisanych indexów poszczególnych map w channelach bądź atlasinfo.py w cliencie jest jakoś inaczej zrobiony.

Opublikowano

Pokaż syserr z serwera. Możliwe że nie masz wpisanych indexów poszczególnych map w channelach bądź atlasinfo.py w cliencie jest jakoś inaczej zrobiony.

Też  tak od razu pomyślałem, lecz jak mówi, że to czyste terenzo, to bardzo dziwne.

Na wszelki wypadek daj mi config z ch11, i jak odpalisz serw to pokaż mi jak wpiszesz komendę ps

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...