Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór Serwera

Gmyru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem ostatnio zalamany poziomem zachowania na EUNE, moje pytanie brzmi nastepujaco czy na Wescie jest wiekszy poziom zachowania,kultury,grania niz na EUNE ??? dodam ze znam w miare Angielski 

Gmyru---1.png

Opublikowano

Różnica jedynie poziomem na low elo i lvl.. nic poza tym..

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Jestem tylko ciekawy, czy dzieci też tam reportują "negatywne zachowanie" gdy ktoś zrobi 3/5 :))
Pozdrawia człowieczek który ma drugiego bana za nieodzywanie się na czacie ale restrykcja czatu / rankedow na 75 gier jest ;))

graphic.png

Opublikowano

Różnica poziomu jest minimalna. (A tak naprawdę zaczyna się w okolicach tiera)

Ale osobiście uważam, że na Wescie mentalność ludzi jest zdecydowanie inna. Jest mniej flamów i wyzywania się ..

Opublikowano

Ja osobiście powiem, że zachowanie ludzi na EUNE uległo dużej zmianie. Jeśli chcesz zobaczyć co to naprawdę niski poziom to pograj drafty nierankingowe na EUNE.

Osobiście polecam zostać tutaj :)

Opublikowano

Levelowałem sobie tam konto. 11 lvl , robie 0/3. Nikt nie flajmuje, nie najezdza na matke etc. Tylko czasami jakas konstruktywna krytyka. Co ciekawe na niskich levelach na eune 75% osob pisze ks po "zabranym" killu. Na wescie trafia sie moze jedna osoba na mecz. Napewno na zachodnim serwerze poziom gry jest wyzszy.

Opublikowano

Ja osobiście powiem, że zachowanie ludzi na EUNE uległo dużej zmianie. Jeśli chcesz zobaczyć co to naprawdę niski poziom to pograj drafty nierankingowe na EUNE.

Osobiście polecam zostać tutaj :)

Zmieniło się przez wzrost popularności CSem wszystkie 10latki 12latki teraz graja w csa i właśnie tam jest mniej więcej to co rok temu w Lolu czyli NOOB RETARD i report za griefing ale dobrze że reporty działają lepiej niż w lolu

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Osobiście nie widzę jakiejś większej różnicy jeśli chodzi o w/w serwery, przynajmniej jeśli chodzi o kulturę czy sam poziom gry. Myślę, że w wyższych dywizjach na EUW można odczuć większy komfort gry, lecz jednym z plusów Westa jest to, że można tam spotkać różne 'sławy' czy po prostu streamerów.

Opublikowano

Tak napisze że polecam Westa

Grałem kilka gierek po 30lv

Hejcik polecial raz nie stety na mnie miałem słaba farmę i zapomniałem o butach. Naprawdę

Nie było to coś typu omg noob report xxxx. Tylko tam że może kupię buty i zacznę lepiej farmic bo lipe robię

Gmyru---1.png

Opublikowano

Na Weście jest lepiej niż na EUNE, bo takich "Polaczkowych" dzieci nie ma tam, bo przesiadują na EUNE

Zmieniło się przez wzrost popularności CSem wszystkie 10latki 12latki teraz graja w csa i właśnie tam jest mniej więcej to co rok temu w Lolu czyli NOOB RETARD i report za griefing ale dobrze że reporty działają lepiej niż w lolu

Lepiej byłoby, gdyby można było używać opcji "Kick" w lolu. Ułatwiłoby to grę wielu graczy.

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Gmyru to co najbardziej mnie śmieszy to toksyczni ludzie którzy piszą ,,learn english'' gdy ja zdałem maturę na 5 z angielskiego a na studiach też same dobre oceny mam. A dzieci lola i tak będą Ci wmawiać, że Twój angielski jest słaby i wyzywają Cie od najgorszych.

Opublikowano

To jest tak: EUW, jak sama nazwa wskazuje jest dla Europy zachodniej a EUNE jest dla Europy północno-wchodniej. Na moje Polska leży po środku więc według mnie powinno być 50%W i 50%NE

Osobiście na EUNE grałem około ~2000 gier a na EUW tylko ~500 ale mogę stwierdzić że to po prostu zależy od szczęścia. Tu i tam jest bardzo zbliżona mentalność graczy, wszędzie będą cię wyzywać od kur***. ruch*** czy rak**.

Potwierdzam co napisał pan @Liderex na EUNE jest to dość często spotykane. NE też może pochwalić się wyzywaniem RODAKÓW po angielsku tylko i wyłącznie przekleństwami bo tylko to umieją te gimbusy.

Tak więc polecam Ci grać anyway na /mute ale jeżeli nie masz kolegów na EUNE to graj na EUW.

Jeżeli chcesz grać "łatwiej" a umiesz robić "plejsy" (d1+) to polecam Turcje.

Dodam jeszcze ode mnie że różnica jest zauważalna między EUNE a EUW na Master-Challanger ( I to duża ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...