Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walka w jungli pełnej zwierząt

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No elo. Postanowiłem sobie pograć rankedy po dość długiej przerwie. Powróciłem mniej więcej tydzień temu do grania normali, a tutaj pierwszy ranked po tym czasie. ;)

Duo z @554461402688252517908.png Arles

BDv7gFO.png

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Na początku popełniłem mały błąd przez co kata miała lekką przewagę na linii, ale jak widać to była dość krótka chwila. ;)

Opublikowano

Świetne gry, bardzo przyjemnie się patrzy jak wspólnie wspinacie się po szczeblach drabinki rankingowej :)

Życzę powodzenia!!!

Opublikowano

Na początku trochę martwił mnie malph na midzie. Do tego nie mieliśmy zbytniego zasięgu, więc liczyłem na trudniejszą grę, ale jak widać jakoś poszło.

Opublikowano

Na początku trochę martwił mnie malph na midzie. Do tego nie mieliśmy zbytniego zasięgu, więc liczyłem na trudniejszą grę, ale jak widać jakoś poszło.

AP Malphite na midzie to broken gówno, MR w runach + Abyssal first item albo robisz lud (zdychasz na 6 na combo).

Signed sam orał trzy osoby na raz. :E

Taka postać.

POWODZONKA WE WBIJANIU DYWIZJI, ŻYCZĘ CHALLENGERA :)

Opublikowano

AP Malphite na midzie to broken g****o, MR w runach + Abyssal first item albo robisz lud (zdychasz na 6 na combo).

Taka postać.

POWODZONKA WE WBIJANIU DYWIZJI, ŻYCZĘ CHALLENGERA :)

No i faktycznie tak było. W goldzie może jeszcze jakoś przetrwam, ale wyżej to już pewnie ciężej.

Opublikowano

No i faktycznie tak było. W goldzie może jeszcze jakoś przetrwam, ale wyżej to już pewnie ciężej.

Nie myśl sobie, że w niskiej platynie jest jakiś poziom ; )

W tej gierce gnarem chyba mogłeś złożyć black cleavera zamiast botrk'a. Trochę słabe masz win ratio, ale po ss widać, że zaczynasz sporo wygrywać.

Do jakiej dywizji chciałbyś wejść przed końcem sezonu ?

Życzę powodzenia !

giphy.gif

Opublikowano

Nie myśl sobie, że w niskiej platynie jest jakiś poziom ; )

W tej gierce gnarem chyba mogłeś złożyć black cleavera zamiast botrk'a. Trochę słabe masz win ratio, ale po ss widać, że zaczynasz sporo wygrywać.

Do jakiej dywizji chciałbyś wejść przed końcem sezonu ?

Życzę powodzenia !

Ta gra gnarem byłaby wygrana, ale musiałbym cały czas schodzić na mida. Patrząc na to, że gram niewiele to gold by wystarczył, no chyba, że skakało by po 2 dywizje.

Opublikowano

Ja dostałem +24. Ogółem strasznie łatwa gra, viktor praktycznie nic nie robił, a ww poszedł afk po paru śmierciach.

Kolejny, cancer team...

FsIxdRy.png

jzjsuMe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...