Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Cracked L# Bye Bye...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie on scracuje, to inny.

Nie L#, to EloBuddy.

BoL cracked.

Przypominam, że GoS również jest za darmo.

Zawsze można też kupić gdzieś suba.

Opcji jest wiele. :P

Opublikowano

jakbyście nie znali angielskiego to eta = przewidywany czas, nie da eta bo po 1 elobuddy soon a po 2 za dużo kidow lata z tym na rankedach

Opublikowano

jakbyście nie znali angielskiego to eta = przewidywany czas, nie da eta bo po 1 elobuddy soon a po 2 za dużo kidow lata z tym na rankedach

Sam wygrałem dzięki cracked l# 20+ ranków w tym jeden przegrałem ;v 

Więc oczekujemy tego elobudyy ;s 

Życie to lata bólu i sekundy szczęścia, więc żyj pełnią życia!

Opublikowano

Działać działa, ale chyba trzeba spełniać jakieś tam wymagania które wprowadzono, aczkolwiek mogę się mylić ^.^

Życie to lata bólu i sekundy szczęścia, więc żyj pełnią życia!

Opublikowano

Dla zainteresowanych:

ZwzYB3i.png

Wiadome było, że crack będzie, skoro został zrobiony.

Aktualizacja do nowszego patcha to kropla w morzu, przy stworzeniu całego cracka.

Opublikowano

Pewnie po prostu nie chce 1000 kidów ciągle pytających kiedy update, więc napisał, że never.

Opublikowano

HALOOOOO ELOBUDDY DAJCIE MI TO BO NA BEZ HAXOW JESTEM SILVERKIEM I NIC NIE UMIEM GRAC HELP FINN I INNI SZYBKO DAJCIE TO ELOBUDDY BO JA MUSZE HAXOWAC KAPPA 

Co do tematu ; nie bedzie cracka od lostita bo hehe elobuddy wychodzi ;]]];];];

8kHod.png

Opublikowano

Jeszcze tego brakowało :

http://prntscr.com/7w0qmc

Jeżeli ktoś nie rozumie, iMeh to admin na joduska.me czyli strony L# napisał że ci co używali cracked L# zostaną ukarani w przyszłości, słyszałem że przez Ddos bo mają IP tych co używali.. choć wątpie.

No no ciekaw0e jaką karę szykuje dla crackerów skoro nie ma jak tego wykryć xDDDD i 99% crackerów i tak nigdy nie ma zamiaru wrócić do niego by bulić lolz :v Więc jak ma zamiar dawać jakieś hwid bany to niech już daje bo w dupie mam :D

Opublikowano

No no ciekaw0e jaką karę szykuje dla crackerów skoro nie ma jak tego wykryć xDDDD i 99% crackerów i tak nigdy nie ma zamiaru wrócić do niego by bulić lolz :v Więc jak ma zamiar dawać jakieś hwid bany to niech już daje bo w dupie mam :D

Jeszcze tego brakowało :

http://prntscr.com/7w0qmc

Jeżeli ktoś nie rozumie, iMeh to admin na joduska.me czyli strony L# napisał że ci co używali cracked L# zostaną ukarani w przyszłości, słyszałem że przez Ddos bo mają IP tych co używali.. choć wątpie.

hahaha no juz czekam na te ddosy XDDDDD a moze mi spali hehe plyte glownoo i wgle caly komputer wybuche i fbi mi wleci do domu ? xD

smieszny ten imeh.. niech tylko elobuddy wyjdzie to te jego l# pojdzie do piachu

8kHod.png

Opublikowano

----->>>> Zdj* <<<<-------

Może jednak będzie crack ;d

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Szkoda że crack w żaden sposób nie łączył się z joduską, takie troche sranie w banie z tą karą.

Opublikowano

iMeh napisał że ci co używali cracked L# zostaną ukarani w przyszłości, słyszałem że przez Ddos bo mają IP tych co używali.. choć wątpie.

iMeh tak pisze, by podczas najbliższego banwave mógł się odwołać, że to było jednak przez używanie tego cracka i oczywiście, by przestraszyć ludzi.

Żadna osoba z ekipy nie miała fizycznej możliwości namierzenia osób korzystających z cracka, gdyż była to zwykła replika programu z innym jego źródłem.

Większość Polaków ma też zmienne IP.

Poza tym:

Jeszcze miesiąc temu było tak, że wywalając stronę główną joduski, wszystkie trwające gry dostawały bugsplaty, gdyż traciły połączenie z ich bazą.

Jeśli nadal nie rozszczepili tego na dwie maszyny, to opłacałoby im się grozić DDoS'ami?

Tym bardziej, że są zabezpieczeni jedynie przed jednym trybem ataku... Drugi ze sposobów gasi im kompletnie dedyka, na którym działa cała baza LeagueSharp.

Opłacałoby im się? Nie sądzę. :P

Opublikowano

iMeh tak pisze, by podczas najbliższego banwave mógł się odwołać, że to było jednak przez używanie tego cracka i oczywiście, by przestraszyć ludzi.

Żadna osoba z ekipy nie miała fizycznej możliwości namierzenia osób korzystających z cracka, gdyż była to zwykła replika programu z innym jego źródłem.

Większość Polaków ma też zmienne IP.

Poza tym:

Jeszcze miesiąc temu było tak, że wywalając stronę główną joduski, wszystkie trwające gry dostawały bugsplaty, gdyż traciły połączenie z ich bazą.

Jeśli nadal nie rozszczepili tego na dwie maszyny, to opłacałoby im się grozić DDoS'ami?

Tym bardziej, że są zabezpieczeni jedynie przed jednym trybem ataku... Drugi ze sposobów gasi im kompletnie dedyka, na którym działa cała baza LeagueSharp.

Opłacałoby im się? Nie sądzę. :P

Bo im $$$ uciekają to muszą sobie jakąś wymówkę znaleść co nie ? :D

no i temacik z L# zniknął z forum nulleda :D

GG WP WELCOME ELOBUDDY

:P

Opublikowano

boje się że c**j, krul domu imeh mnie zddosuje booterem za 5$, ide się chować elo

nie wiem po co takie tematy, jak chce to wypusci cracka jak nie to nie a zrobiliscie przynajmniej zalobe jakby wam starzy zdechli 4328584385348 tematow l# crack ;q

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...