Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest nie tak, lose streak.

Mr Mądrala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co wbije platynę 3 spadam do V albo i niżej i znowu wychodzę.

Zerknijcie na moje gry Ahri i powiedzcie co jest nie tak...

Nad farmą pracuję, ale jak mi sie team zwala w 15 minucie na mida i zaczynają tfy to farmić nie mogę na tej liniii.

Jaz zejdę na inna popadają 4v5.

Zdjęcie jest pokazaniem ostatnich gier ahri, usunęłam gry z aramów i normali.

Link do op.gg http://eune.op.gg/summoner/userName=Xcmer

Albo mi się wydaje że mam zazwyczaj gorszy team, albo ja po prostu jestem za słaby.

post-987592-0-84604600-1437601561_thumb.jpg

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

zmien czestotliwosc grania rankedow. Ja tez tak mialem. Teraz gram raz na pare dni i jest lepiej

Z platyny 4 prawie 3 spadlem do 5 prawie gold 1 ale teraz podbudowalem i malo brakuje do serii

u1lc.png
Opublikowano

roamuje, zawsze stawiam na gre drużynową, staram sie oddać kile gdy ktoś ich potrzebuje.

Ale nie wiem jak wygrać gre gdzie taki Rengar nie wie co robić bo albo wbija 1v5 albo w tfie ucieka i biegnie na niewidce do bazy.

Premade boty w 90% psują całą grę. Bądź "wymainowani" Junglerzy pokroju Lee sina, Shaco.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

roamuje, zawsze stawiam na gre drużynową, staram sie oddać kile gdy ktoś ich potrzebuje.

Ale nie wiem jak wygrać gre gdzie taki Rengar nie wie co robić bo albo wbija 1v5 albo w tfie ucieka i biegnie na niewidce do bazy.

Premade boty w 90% psują całą grę. Bądź "wymainowani" Junglerzy pokroju Lee sina, Shaco.

Najzwyczajniej w świecie poproś go, by tego nie chodził sam. Staraj się nie obrażać ich, gdy robią coś źle i chwal, gdy robią coś dobrze - innego wyjścia nie ma.

Jak się nadąsają to już ggwp 100%.  xD

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Jesteś w okolicach p5 i dziwisz się co robią tam debile? Przecież są tam dzieci wyboostowane z brązu do p5 0 lp. Graj duo z kimś doświadczonym to zmniejszysz szanse na boosta w teamie.

Opublikowano

Łatwo mówić duo... jak nikogo znaleźć nie mogę.

Kolejny lose, najwięcej dmg z teamu a grałem na suporcie...

Drażni mi jedna rzecz, gdy napisze im że mainuje mida, odpisza że ich to nie obchodzi i w 15 minut taka anka robi 1/8 40 farmy na midzie

( MAIN MID PLS).

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

A mało jest ludzi chętnych? Pierwszy raz grasz w tą grę że nie wiesz jak kogoś znaleźć?

Masz grupy od lola na fb, jest temat tu na forum gdzie ludzie szukają ludzi do gry, masz pokoje w grze o nazwie:

Polska

ZagrajmyRazem

Nervarien

I tam masz po 200 osób ktorzy szukają ludzi do gry. Ja na twoim miejscu znalazłbym jakiegoś smurfa co jest aktualnie w niskim goldzie, tak szybciej sobie dywizje wbijesz.

Opublikowano

współczuje =) mi juz na s2 nerwy odchodza = )4 mecze wygrane seria do silvera 1 a tu jeb 2 przegrane irelia 1/7 udyr 3/9 <3 boby z eune xD nawet duo nie pomaga xD

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

^ w silverze 1vs5 gre zrobisz wiec w tym wypadku serio musisz byc niedołężny :rolleyes:

Opublikowano

unlucky, mi w diaxie na 2/3 gier sie trafiają tacy ludzie xD ostatnio po prostu janna sie obraziłą na koga bo nie chciał grac agresywnie, to dała double vayne i poszła na mida XDD 

jedyne co mnie denerwuje to to że ludzie nie słuchają, pinguje do oporu, pisze na czacie zeby przestali leciec przez pół mapy za udyrem, bum i tak padają. jakby to była jedna sytuacja to okej, ale jak 3-4 razy w trakcie jednego meczu to coś jest nie tak XDD

ae1d1005fe.png

Opublikowano

jedyne co mnie denerwuje to to że ludzie nie słuchają, pinguje do oporu, pisze na czacie zeby przestali leciec przez pół mapy za udyrem, bum i tak padają. jakby to była jedna sytuacja to okej, ale jak 3-4 razy w trakcie jednego meczu to coś jest nie tak XDD

Takie sytuacje mają miejsce w większości dywizjach. Ludzie biegną za killami zamiast pushować czy robić Barona.

Opublikowano

Witam, co wbije platynę 3 spadam do V albo i niżej i znowu wychodzę.

Zerknijcie na moje gry Ahri i powiedzcie co jest nie tak...

Nad farmą pracuję, ale jak mi sie team zwala w 15 minucie na mida i zaczynają tfy to farmić nie mogę na tej liniii.

Jaz zejdę na inna popadają 4v5.

Zdjęcie jest pokazaniem ostatnich gier ahri, usunęłam gry z aramów i normali.

Link do op.gg http://eune.op.gg/summoner/userName=Xcmer

Albo mi się wydaje że mam zazwyczaj gorszy team, albo ja po prostu jestem za słaby.

Mam podobną sytuację w Platynie V jeżeli chcesz to możemy razem spróbować :) ( EUNE ) top/adc

True love survives all

Opublikowano

Ahri nie jest dominatorem w grze. Jednostrzałowy champ, który poradzi sobie facetoface i zoneshotuje swojego midera czy adc.

Nie graj takimi postaciami, bo to sensu nie ma. 

Opublikowano

Nie chce cie martwic ale ja jestem w takiej samej sytuacji od poczatku s4. Przez caly sezon 4 latalem pomiedzy p3-p5, w polowie 5 udalo mi sie wejsc do p1 ale i tak latalem tylko pomiedzy p3-p1, ostatecznie odszedlem z tej gry bo nagle zrobil sie taki toto lotek, raz ja wygrywam w 20 raz oni i tak ciagle...

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Zmien championa bo tym nie wycarrujesz 1 vs 5.

Zmień postać, a na jaką? Którą postać polecasz na midzie?

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Po prostu masz pecha. Poza tym graniem na siłę na pewno nic nie zmieni, zrób sobie trochę przerwy.

Nigdy nie gram na siłę, pech? Ja wygrywam 1 gre, przegrywam 5, to nie jest pech TO KLĄTWA xD

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Gram przeważnie soloQ.

Mówią mi żebym znalazł kogoś do duo z diamentu bądź smurfa.

Jednak kto z wyższych dywizji grał by z kimś mojego pokroju...

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Gram przeważnie soloQ.

Mówią mi żebym znalazł kogoś do duo z diamentu bądź smurfa.

Jednak kto z wyższych dywizji grał by z kimś mojego pokroju...

No to jeśli masz z kim grać duo to próbuj, bo to o wiele lepiej Ci wyjdzie.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...