Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Riot'u+UPC=Unkown Error

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie próbuje się zalogować, ale wyświetla się błąd

Beztytu%C5%82u.pngPrawdopodobnie to wina UCP, jakieś pomysły?

Zrestartuj router, dziś miałem po update taką samą sytuacje, a winą było moje ip, które według paru stron wyglądało złośliwie, i prawdopodobnie odrzucal polaczenie serwer lola.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Zrestartuj router, dziś miałem po update taką samą sytuacje, a winą było moje ip, które według paru stron wyglądało złośliwie, i prawdopodobnie odrzucal polaczenie serwer lola.

@TeJkuu Ja jeszcze dziś ok. godz. 15 normalnie grałem itp. Z ruterem spróbuje, teraz udało się zalogować do gry, ale nawet do gry nie da się dojść.

Na forum lola, też ludzie piszą o tym problemie.

http://boards.eune.leagueoflegends.com/pl/
Opublikowano

Dobra już obczajiłem, za pomocą programy WTFast

W ogóle ten program WTFaster pomaga żeby mieć mniejszy ping..a jedyne co mi zrobił to co jakiś czas ping mi skakał do 15k i wracał do normalnego. Zawsze mam ping 41 a chciałem mieć jeszcze mniejszy i nic nie pomogło..

bPF1HEU.png

Opublikowano

W ogóle ten program WTFaster pomaga żeby mieć mniejszy ping..a jedyne co mi zrobił to co jakiś czas ping mi skakał do 15k i wracał do normalnego. Zawsze mam ping 41 a chciałem mieć jeszcze mniejszy i nic nie pomogło..

tylko, że 41 pingu to mało xD.

­

Hello there.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...