Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie premium

mantesinf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś wpadłem na pomysł kupna BF'A 3 premium i mam kilka pytań oto one..

1, W premium dostaje 20 nowych broni (jak macie jakąś liste to podeślijcie) , czy te bronie będe mógł używać na wszystkich mapach?

2.Czy będą one miały już wszystkie dodatki?

3.Czy muszę je jakoś odblokować? np. poprzez zadania?

4. Kiedy dostaje 2x więcej XP?

5. Premium bd mial po polsku?

7. Często są te wydarzenia premium?

8. Jak wyglądają te nowy nieśmiertelniki? (można je jakoś edytować po swojemu)?

9. Co to są te unikalne emblematy?

Za odpowiedzi z góry dziękuje nagradzam lajkami :)

4518232164.png

Taki światłowód

Opublikowano

1. Tak

2. Nie, odblokowujesz poprzez zabijanie jak każda bron

3. Bronie masz z dodatków powrót do karkand i walka w zwarciu, a kusze w dogrywka

4. Premie XP już sie skończyły

5. Tak

7. Nie ma wydarzeń premium, bf3 juz nie jest wspierany

8. Nowe dogtagi masz w pokazane w zakładce niesmiertelniki, to te czarne. Na poczatku masz kilka z premium, pozostałe odblokowujesz poprzez zadania

9. Unikalne emblematy dla plutonów lub portrety żołnierza

Opublikowano

1. Tak

2. Nie, odblokowujesz poprzez zabijanie jak każda bron

3. Bronie masz z dodatków powrót do karkand i walka w zwarciu, a kusze w dogrywka

4. Premie XP już sie skończyły

5. Tak

7. Nie ma wydarzeń premium, bf3 juz nie jest wspierany

8. Nowe dogtagi masz w pokazane w zakładce niesmiertelniki, to te czarne. Na poczatku masz kilka z premium, pozostałe odblokowujesz poprzez zadania

9. Unikalne emblematy dla plutonów lub portrety żołnierza

Dzięki wielkie ale nurtuje mnie coś jeszcze, broni bd mógł używać na wszystkich mapach ale bd musiał je odblokowywać w poszczególnych dodatkach i dopiero potem ich używać zgadza się? A kusze? Stawiam że tylko na jednym z trybów będą dostępne.

Aaa i premke planuje kupić stąd  http://allegro.pl/battlefield-3-premium-podstawa-origin-konto-2min-i5408847224.html 

Mają same pozytywy ale jest minus, bez możliwości zmiany loginu i hasła na szczęście konta są tworzone ciągle nowe i działa to na zasadzie  1 gracz = 1 konto   nie tak jak tutaj   http://allegro.pl/battlefield-hardline-battlefield-4-i-3-z-premium-i5559062863.html

W regulaminie nic  nie było o zakazie wstawiania allegro jak coś to można linki usunąć.

4518232164.png

Taki światłowód

Opublikowano

Jak chcesz, bronie z dodatków są odblokowane na każdej mapie, musisz tylko mieć kupiony dodatek, czyli jak masz np. Na acwr zabić 100 wrogów z karabinków, to możesz robić to na każdej mapie. Kusza jest dostępna dla każdej klasy po odblokowaniu jako gadżet i na każdej mapie

Opublikowano

Super można zamknąć temat dowiedziałem się wszystkiego. W razie czego mogę pisać na PW to jtr zagramy jak tą premke kupie

4518232164.png

Taki światłowód

Opublikowano

Dzięki wielkie ale nurtuje mnie coś jeszcze, broni bd mógł używać na wszystkich mapach ale bd musiał je odblokowywać w poszczególnych dodatkach i dopiero potem ich używać zgadza się? A kusze? Stawiam że tylko na jednym z trybów będą dostępne.

Aaa i premke planuje kupić stąd  http://allegro.pl/battlefield-3-premium-podstawa-origin-konto-2min-i5408847224.html 

Mają same pozytywy ale jest minus, bez możliwości zmiany loginu i hasła na szczęście konta są tworzone ciągle nowe i działa to na zasadzie  1 gracz = 1 konto   nie tak jak tutaj   http://allegro.pl/battlefield-hardline-battlefield-4-i-3-z-premium-i5559062863.html

W regulaminie nic  nie było o zakazie wstawiania allegro jak coś to można linki usunąć.

Jeszcze jedno kolego :)

Pozytywy są, jeszcze, może zostać zmienione hasło np. za 3 miesiące i nici z grania :)

I nie ma robione 1 konto 1 gracz, było by to bez sensu i nie opłacalne za nic więc to ściema, co do premium to koledzy wcześniej się wypowiedzieli.

­

1RkW7od.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...