Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe ikonki

Czuowiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ikonka z TF'em - 25,000 złota na ARAM i 50 asyst (łącznie nie w jednej rundzie)

Ikonka z Gravesem - 1 wygrany ARAM i 20 zabójstw 

O reszcie ikon nic nie wiadomo, dowiemy się dopiero za 2 dni kiedy zacznie się akt II

gnYrBkB.png

Opublikowano

Ikonka z Gravesem - 1 wygrany ARAM i 20 zabójstw 

Można jeszcze dodać, że możesz sobie na botach pozabijać i Ci się naliczy. ;)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

O reszcie ikon nic nie wiadomo, dowiemy się dopiero za 2 dni kiedy zacznie się akt II

Sądzę, że zrobią jeszcze ikony z Aatroxem, Garenem, MF, Quinn. Ikony odpowiadały by skinom które wyszły na ten event. 

Opublikowano

Sądzę, że zrobią jeszcze ikony z Aatroxem, Garenem, MF, Quinn. Ikony odpowiadały by skinom które wyszły na ten event. 

Nie wydaje mi się by tak było. Event tyczy się tego całego 'bilgewater' (czy jak to się pisze) + reworka GP, więc ikonka z GP też na 100% będzie. 

Same ikonki i quest na nie mozesz sprawdzić w launcherze klikając na odpowiednią rubrykę. Na TF'a 25k g na aramie i 50 asyst. :) 

ps. ktoś wie kiedy i czy wgle będzie ten 'nowy' tryb gry? 

Opublikowano

A jak w ciągu tych 2 dni nie zdobędę ikonki z gravesem i tf'em to później już nie będę mógł ich zdobyć?

Opublikowano

Nie wiem czy to jest zbugowane czy ja coś źle robię ...

W ciągu 3 gier zdobyłem ponad 40 fragów a pisze mi 5/20 ........

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...