Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką klasą najlepiej rozpocząć?

AsherTivi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznij klasą, która jest w Twoim stylu, każda jest dość łatwa (przynajmniej tymi co grałem).

Ja zacząłem grać Ninją i bardzo szybko ogarnąłem jego mechanikę,

Opublikowano

@Rayso. Stary znajomy z redakcji, siemka :)

Spoko, obczaję sobie jaka mi pasuje. Co mi powiesz/ powiecie na temat Tomb Raiser'a? 

26_unnamed.png

Opublikowano

@Rayso. Stary znajomy z redakcji, siemka :)

Spoko, obczaję sobie jaka mi pasuje. Co mi powiesz/ powiecie na temat Tomb Raiser'a? 

to jest najprostsza postka i chyba kosztuje te punkty za misje spamujesz prawym przyciskiem minionki i robisz duzego potem dodajesz do niego male i nic ci mobki nie bija a ty robisz wszystko solo ;)

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Na początek bardzo dobry jest Dracolyte.

Potem gdy będziesz mógł kup sobie Tomb Raiser'a - postać nie ma sobie równych, w moment robi solo zamki :)

Opublikowano

Ja gram Gunslinger'em i troszkę ciężko ogarniać mi dungi, bo mało w nie bije ;x

Polecam popróbować, dowiesz się sam czym najlepiej będzie Ci grać. ;)

Opublikowano

Jeśli już wybrałeś jakąś postać to teraz idź w Draco-Tomb Raiser. Na tych klasach bez problemu będziesz robił dungeony solo. 

Opublikowano

Nie wiem dokładnie jak tu jeszcze wszystko się odbywa, ale z doświadczenia w mmorpg wiem, że najlepszy będzie na poczatek do gry Wojownik (Knight) a najcięższy pewnie łucznik (Shadow Hunter)

Opublikowano

Ja polecam Dracolyte, postać dobra na początek i łatwa w obsłudze.
Knight mi się niestety bardzo szybko znudził i zrobiłam nowe konto, bo już zaczął mnie męczyć, ale to tylko moje odczucia :) 

27zymhh.jpg

,,Zmienić ten świat są w stanie tylko ludzie zdolni do poświęceń"

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej wybrać klasę Tomb Rider. Jest ona najdroższa, a prędzej czy później musisz kupić nowe postacie np. do wbijania Mystery Rank.

Opublikowano

Fae Trickster. Jeżeli ogarniesz rzucanie klonów to nie ma szans żeby przeciwnik cię dotknął.

Opublikowano

Neon Ninja, a parę argumentów za nim:

-Skille

-DoubleJump

-EEEpickie obrażenia

A po Neon Ninja...♠ .TombRider.♠

Straszę już forum od

20 CZERWCA 2015r.

Blaaaaaarg*

*Lubię Isaaca, opis Shoopu Da Whoopu

Opublikowano

a Shadow Hunter jak się sprawuje? No chyba że polecicie coś innego dystansowego :P

Shadow Hunter jak najbardziej okej. Wydaje mi się, że jest lepszy niż gunslinger.

Opublikowano

Neon Ninja, a parę argumentów za nim:

-Skille

-DoubleJump

-EEEpickie obrażenia

A po Neon Ninja...♠ .TombRider.♠

Double Jump ma każda postać, dodatkowo przedmioty mogą zwiększyć ilość skoków jakie możemy na raz wykonać.

a Shadow Hunter jak się sprawuje? No chyba że polecicie coś innego dystansowego :P

Jest całkiem dobry. Na 1 ma stuna obszarowego, a na 2 wzmocnienie ataku z ppm co potrafi zadać dużo obrażeń.

Opublikowano

Ja używam Pirate Captain i jest on bardzo dobry polecam ;)

C:\Users\cyb3r_000\Desktop\zjdf81w.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...