Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do programowania i CS:GO do 1500?

Kamilus.2001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Szukam laptopa do grania w CSGO i programowania. Mam bardzo ograniczony budżet. Nie wymagam wiele na niskich żeby ciągnął 50-60 FPS to już będzie ok. Na wyglądzie tez mi nie zalezy tak bardzo, ale znów nie chce jakiegoś grubego brzydkiego kloca. Proszę pomóżcie mi wygrać coś. Najlepiej link do ceneo albo coś.

Odwiedź stronę: http://proste-zarabianie-telefonem.esy.es/ i dowiedz się jak możesz szybko zarobić np. na skiny do CS:GO!

Opublikowano

Na laptopie za 1500zł nie pograsz w csgo płynnie.

Dopiero na czymś takim, choć szału nie będzie

www.x-kom.pl/p/241161-notebook-laptop-15-6-lenovo-z50-70-i3-4030u-4gb-1000-gt840m-fhd-bialy.html

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Też nie bardzo, laptopy z amd to porażka, strasznie słaba wydajność cpu, grafika to już całkiem kuleje. W sumie to wystarczy, że znajdziesz coś z intel hd 4400/4600 (od biedy 4000) i 4gb ram oraz jednym slotem wolny, później sobie dołożysz drugie 4gb i będzie na prawdę duży skok wydajnosci w grach. U mnie na hd 4000 i 1x 4gb ram 1600mhz w 720p 60fps jest :)

Może być np chociaz to: http://www.morele.net/laptop-lenovo-g50-80-80l0009fpb-743394/ 

1,5k zł na nowego laptopa to nie za dużo.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Najlepsze co dostaniesz to Lenovo g510 z i3M i HD4600. bardzo dobre rozmieszczenie portów, cicha praca układu chłodzenia, niskie temperatury, dobry dostęp do podzespołów, niezłe w tej klasie czasy pracy na akumulatorze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...