Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rework GP

grochu21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko ja tak mam że mając nawet 600 monet tych z q to nie moge ulta uleprzyć? JAk się to uleprza bo ja nie moge. Cz\y może jakiś bug albo błąd jest? Piszcie!!

Opublikowano

Chodzi Ci o ulti GP? Ono jest za srebrne węże i niestety ale w patchu 5.14 jest błąd, nie można wykupić ulepszeń. Możesz o tym przeczytać między innymi na polscygracze.pl

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Czy tylko ja tak mam że mając nawet 600 monet tych z q to nie moge ulta uleprzyć? JAk się to uleprza bo ja nie moge. Cz\y może jakiś bug albo błąd jest? Piszcie!!

Z ulepRZaniem będzie problem, ale zacznij od ulepszania ortografii.

Co do ulta GP koleżanka wyżej chyba dobrze mówi.

Jednak u mnie działa, w sklepie kupuje się ulepszenie.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Ten nowy GP to w ogóle pojebany champion. Na bank wkrótce ktoś go odkryje i idealny build pod niego.

Na razie stwierdzam, że ma super push z E+E i Q na jakąś beczkę. Jak beczka zniszczona za pomocą Q zabije miniony to dostajemy bonusowego golda za każdego miniona co daje nam niezłe farmienie golda i tych stacków do ulta.

Dodatkowo zauważyłem, że jego pasywkę [true dmg] można nałożyć na turret niby nic.. ale za pomocą bodajże zniszczenia beczki za pomocą Q resetuje się długi cooldown pasywki i znowu możemy jej uzyć na turreta lub gościa xDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...