Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NFS World - losy po zamknięciu

Mr_Nice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo :)

Mam do Was prośbę. Niech ktoś wytłumaczy mi co stało się z grą po wyłączeniu serwerów. Proszę o logiczne tłumaczenie a nie linki. Słyszałem coś o wersji offline, o co z tym chodzi?

Limity czekają, pzdr

Wielki M.

Ps. Siema noxuś :D Dawnośmy się..

Opublikowano

NFSW Offline - NFSW, w którego można grać bez połączenia z serwerami EA (bez podłączonego internetu również).

Póki co są to dopiero wersje beta i występują w niej mniejsze lub większe błędy, ale aktualizacje ukazują się dość często.

Autor dąży do stworzenia plików serwerowych, by dało się otwierać serwery prywatne.

Download i poradnik:

http://www.mpcforum.pl/topic/1441801-tutdl-oryginalne-pliki-nfsw-python-serwer-offline-profile-kierowc%C3%B3w-dodatki-do-gry-aktualizowane/

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jeżeli mam już pliki nfsw na komputerze, to instaluje tylko resztę? I jak to jest z autami, biusty są za darmo? xD

Opublikowano

Jeżeli mam już pliki nfsw na komputerze, to instaluje tylko resztę? I jak to jest z autami, biusty są za darmo? xD

Masz tyle kasy i Boostów ile tylko zechcesz.

Jeśli masz zainstalowanego nfsw to instalujesz tylko pliki serwerowe.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

No to fajnie :) Chodź i tak szkoda, bo historyczne konto poszło w pin, cóż..

A o co chodzi z tymi profilami do pobrania? :)

Opublikowano

No to fajnie :) Chodź i tak szkoda, bo historyczne konto poszło w pin, cóż..

A o co chodzi z tymi profilami do pobrania? :)

Zanim EA wyłączyło serwery NFSW (przed 14 lipca) można było pobrać swój profil kierowcy. Teraz już go nie zdobędziesz.

Domyślnie na serwerze jest jeden profil kierowcy. Jeśli on komuś nie odpowiada - można wczytać inny.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Kurw@ a szkoda, czemu nic nie mówiłeś ;f Nie ma żadnej opcji, by to odzyskać?

Ok, rozumiem czyli w sumie jak konto zwykle. A można stworzyć nowe konto tzn nowe a nie wczytać?

Opublikowano

Ok, rozumiem czyli w sumie jak konto zwykle. A można stworzyć nowe konto tzn nowe a nie wczytać?

Nie ma opcji stworzenia nowego konta

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Jest jedna opcja ;) Czytaj PW :)

A jak chcesz grać od zera - możesz wczytać obojętnie jaki profil i go "wyzerować", a nazwę, ikonkę itp. można edytować do woli.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...