Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WR czy jednak nie?

hubert231231231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się nad powrotem do WarRocka. Wiem, że to dobra gra ale czy można kupić sensowne wyposażenie bez wkładu prawdziwej kasy, czy jest mało hackerów (WR pamiętam z czasów gdy to forum było zawalone hackami) oraz ile jest ludzi i jaka jest tendencja? 

Ogólnie się zastanawiam czy nie zagrać w CombatArms ale po prostu sentyment do WR kazał mi tutaj wbić i zapytać o to. 

Opublikowano

Powiem Ci tak według mnie nie opłaca się wracać , ponieważ gm'y dodaje tylko nowe itemy oczywiście [NL] ponieważ wydają najwięcej kasy. Dlatego gram na motanie :)

Opublikowano

Nie sluchaj innych tylko wracaj, co do hackow to napewno jest ich mniej niz wczesniej, oczywiscie bronie tez mozna kupic za dinary, czyli zero wkladu kasy, duzo wiecej eventow niz kiedys, polecam wrocic :)

Opublikowano

Montana jest to serwer prywatny o WarRocka. Praktycznie jedyny, który wytrwał, pomimo, że to WRPSP miał największy potencjał. Na montanie teraz jest część administracji z WRPSP, poza tym mniejsze pingi (lepsza optymalizacja serwera), nie ma hackerów, o wiele wyższy poziom gry ;)­

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Nie no na privy nie chce wbijać, bo nie wiadomo kiedy upadną. A za dinary są jakieś ciekawe bronie? Tzn za moich czasów K1 (cczy k2 nie pamiętam co to była za broń), m4a1 czy też RPG za dinary robiły rozpierdol. Nadal są dobre bronie za dinary? 

Nie chce zakładać nowego tematu ale czy czasem z tych darmowych gier lepszy nie jest combatarms? 

Opublikowano

Nie no na privy nie chce wbijać, bo nie wiadomo kiedy upadną.

@hubert231231231

Serwery oficjalne także mają to do siebie, iż nie wiadomo kiedy się zamkną. Przykład? Proszę bardzo, chociażby zamknięte w tym miesiącu serwery Need For Speed World. Kilka miesięcy temu, wraz z przejęciem odpowiedzialności za grę przez inne studio, wszyscy myśleli, że ona odżyje. Tak też faktycznie było, ale nagle EA podjęło decyzję o zaprzestaniu prac nad tym tytułem i bah... nie ma. Gra posiadała swoje miejsce na rynku przez 5 lat i nie miała nawet jakiejkolwiek konkurencji. Zdarzało mi się napotkać na prywatne serwery niektórych tytułów, które te 5 lat istnienia osiągnęły, a nawet przekroczyły. Warto także wspomnieć, iż oficjalne serwery także są czyjąś prywatną, bądź własnością firmową/koncernową i w każdej chwili może zapaść decyzja o ich zamknięciu. Także moim zdaniem twierdzenie, iż coś prywatnego może w każdej chwili zejść ze sceny, a oficjalnego będzie istniało wiecznie, jest po prostu pozbawione sensu. Wszystko ma swój początek i swój koniec, nawet życie i trzeba mieć tego świadomość.

Opublikowano

Chyba zachęciliście mnie do sprawdzenia co i jak ;) Ostatnio grałem z 5 lat temu!

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Nie no na privy nie chce wbijać, bo nie wiadomo kiedy upadną. A za dinary są jakieś ciekawe bronie? Tzn za moich czasów K1 (cczy k2 nie pamiętam co to była za broń), m4a1 czy też RPG za dinary robiły rozpierdol. Nadal są dobre bronie za dinary? 

Nie chce zakładać nowego tematu ale czy czasem z tych darmowych gier lepszy nie jest combatarms? 

Co do broni to nadal są k1, k2, m4a1, i rpg. Wracajac do combat armsa, to jest on lepszy z tego powodu ze sa mniejsze lagi, wiecej osob gra, i bronie sa od lvl'a nie potrzebny jest wklad pieniezny, polecam ci zobaczyc jak sie gra w combat armsa, a pozniej zadecydowac co lepsze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...