Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nabić reputację na nulled

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Eloszka, dużo ludzi ma problemy z nabiciem/zdobyciem reputacji.

Robicie temat ze swojego głównego konta w sekcji Dumps z losowo wygenerowanymi loginami i hasłami, najlepiej do LoL'a, NIE MUSZĄ DZIAŁAĆ!

Potem na trybie prywatnym z przeglądarki + na jakimś VPN, ja używałem scrackowanego Super Hide IP robicie 10 kont, po każdym stworzeniu konta zmieniacie IP, i z każdego konta plusujecie sobie ten temat z fejkowymi loginami do kont.

W ten sposób unikniecie bana na konto za 10 plusów przy poście "ty", a robiąc konta na VPN unikniecie bana za multi.

Sprawdzone przeze mnie, sam tak zrobiłem i bana nie mam.

Pozdrówki

:)
Opublikowano

Nie wiem jaki jest sens takiego bunkrowania się ;d

Ja na legalu codziennie robiłem sobie jedno konto, żeby na trialach lecieć evadeee i deklanda, tych kont mam chyba z 20 dodatkowo normalnie korzystam z kilku na raz.. Wczoraj dodałem sobie + i jeszcze coś tam kumplowi podrzuciłem i na żadnym bana nie mam xD

Nie mówiąc już o spamie i kopiowaniu postów z góry w celu wbijania leechera :)

Opublikowano

Nie wiem jaki jest sens takiego bunkrowania się ;d

Ja na legalu codziennie robiłem sobie jedno konto, żeby na trialach lecieć evadeee i deklanda, tych kont mam chyba z 20 dodatkowo normalnie korzystam z kilku na raz.. Wczoraj dodałem sobie + i jeszcze coś tam kumplowi podrzuciłem i na żadnym bana nie mam xD

Nie mówiąc już o spamie i kopiowaniu postów z góry w celu wbijania leechera :)

generalnie miałeś farta :P

mi się w sumie też nie zdarzyło dostać tam bana, ale wiele osób banowali za niewinność i teraz jak trzeba było nabić te 10, to tez się bunktowałem :/

Opublikowano
Wielkie dzięki Oxy juz mi 2 konta zbanowali miałem se odpuścić tego bola ale jak widać jest nadzieja zrobiłem to co napisałeś i jeszcze mnie nie zbanowali :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...