Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można zmienić postać?

NeUeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio każdy dostał 'zmianę klasy' za darmo. Oczywiście można zmienić klasę, wtedy będziesz miał dwie i stara ci zostanie.

Opublikowano

Można kupić sobie postać za 5000+ kasy. Można zmieniać sobie klasę kiedy tylko się chcę :)

(kolega up mnie wyprzedził :/ Zauważyłem to dopiero po napisaniu mojego posta)

novvwi.jpg← 

๑۩Atsujuiro۩๑

Opublikowano

W ekwipunku powinieneś mieć takową rzecz. Klikasz na nią dwa razy i pokazuje ci się menu zmiany postaci. Wybierasz klasę, która najbardziej odpowiada twojemu stylowi gry.

Opublikowano

Kiedy jesteś już w grze, naciskasz klawisz 'N'. Będzie tam wiele zakładek, a Ty wybierasz zakładkę Class. Twoim oczom ukarzą się wszystkie klasy oraz ich cena. Niektóre klasy mogą być droższe od pozostałych. Radzę zastanowić się nad jej wyborem, a często dołożenie paru monet do którejś z nich może mieć duży wpływ na Twoja grę. Osobiście jako drugą klasę polecam coś z zestawu Tomb Raiser / Dracolyte / Boomeranger. 

Opublikowano

Czyli za darmo nie mozna?

Można za pieniądze zdobywane przez wykonywanie zadań w grze, ja aktualnie mam 12lvl i już stać mnie na zmianę klasy.

Jest też prostszy sposób - waluta premium, ale tutaj już musisz wyłożyć realne pieniądze (10 euro, ale zostanie Ci 1/4 waluty, którą kupisz). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...