Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry o motocyklach

Aplay.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Szukam gry w której mógłbym się wcielić w kierowcę sportowego motocyklu (ścigacza).

Nie chodzi mi o wyścigi motocyklowe.

Ja chciałbym być zwykłym kierowcą i jeździć sobie po drogach, miastach, żebym mógł (zapier*****lać) itp.

I najlepiej by było gdybym nie jeździł ciągle 1 motocyklem tylko by były różne, którymi mógłbym jeździć.

I gra ma być troszke nowsza, najważniejsze jest to, że ma być dobra grafika i żeby było realistycznie.

Bo chciałbym sobie taką grę zakupić. Mam 200zł, wystarczy raczej xD.

Sory za spam i utworzenie 3 tematów o tym samym, ale jestem teraz na powolnym komputerze i przez przypadek coś klikałem. Proszę aby zostało to usunięte, bez ostrzeżenia. ;/

#LenovoLegion Team

Opublikowano

@Thunder

zależy mi na kamerze z pierwszej osoby, a gta 5 mam na ps 3 gdzie nie mam takiej możliwości. ;/

@>WhyNot< gram. Ale chce pojeździć motocyklem xD

@1361622928-U485574.pngSaportShop a jest tam kamera z pierwszej osoby? sprawdzę.

@1361622928-U485574.pngSaportShop z czego wiem to jest gra wyścigowa - samochodowa. Są ścigacze, ale ja chce grę w której mają być tylko motocykle. :P

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...