Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy sprzęt

Fabian=

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

chcę się zalogować do steam na innym sprzęcie. Jest możliwość, żebym nie czekał 7 dni na możliwość wymieniania się z tego drugiego komputera (chcę móc obstawić mecze u kumpla)?

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Cześć,

chcę się zalogować do steam na innym sprzęcie. Jest możliwość, żebym nie czekał 7 dni na możliwość wymieniania się z tego drugiego komputera (chcę móc obstawić mecze u kumpla)?

Obstawiaj przez cs go. Wchodzisz do gry > rynek i przez przeglądarkę steama. NIe będziesz musiał czekać 7 dni.

Opublikowano

Obstawiaj przez cs go. Wchodzisz do gry > rynek i przez przeglądarkę steama. NIe będziesz musiał czekać 7 dni.

zanim ja u kumpla ściągnę, to tyle czasu minie... :D

Opublikowano

zanim ja u kumpla ściągnę, to tyle czasu minie... :D

To innego sposobu nie ma. Myślałem, że on też gra w cs'a bądź ty instalowałeś i grałeś u niego. Chyba, że inaczej odpalisz przeglądarkę steam'a. Z jakieś innej gry. W dota chyba takie coś jest.

Opublikowano

To innego sposobu nie ma. Myślałem, że on też gra w cs'a bądź ty instalowałeś i grałeś u niego. Chyba, że inaczej odpalisz przeglądarkę steam'a. Z jakieś innej gry. W dota chyba takie coś jest.

Jest inny sposób. Możesz wyexportować swoje cookie i całą 'przeglądarkę' a następnie wrzucić to do swojej drugiej na nowym kompie. Zaraz poszukam na reddicie. 

Widzę, że ziomek tam napisał również: Możesz na nowym kompie zainstalować CS, odpalić CS i korzystać z przeglądarki Steamowej i niby nie ma 7 dni. Obczaj. (Dobra, to samo ziomek na pisał nade mną,  nie przeczytałem) xD 

he?

Opublikowano

Jest inny sposób. Możesz wyexportować swoje cookie i całą 'przeglądarkę' a następnie wrzucić to do swojej drugiej na nowym kompie. Zaraz poszukam na reddicie. 

Widzę, że ziomek tam napisał również: Możesz na nowym kompie zainstalować CS, odpalić CS i korzystać z przeglądarki Steamowej i niby nie ma 7 dni. Obczaj. (Dobra, to samo ziomek na pisał nade mną,  nie przeczytałem) xD

i o to chodziło, ślicznie dziękuję, do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...