Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot do bani

Mechanics

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

K***a zawiodłem sie wiele osób mnie zhejtuje ale riot zjebał gre. po 1 nowy zjebany hud, wszystko kwadratowe, nie da sie na niczym skupić, po 2gie ta z*****a muzyka a c**j musiałem sie wyżalić na forum kończe z tą grą ;_;

Opublikowano

Do wszystkiego człowiek może się przyzwyczaić. Mi samej na początku kiedy była mowa o nowym hudzie - nie podobał mi się wtedy. A teraz podoba mi się. Fakt, jeszcze mi się ciężko przyzwyczaić gdzie co jest, ale to tylko kwestia czasu. A trzeba przyznać że pasuje on teraz do pewnych rzeczy w kliencie lola, które już wcześniej były aktualizowane/dodane. ;)­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

K***a zawiodłem sie wiele osób mnie zhejtuje ale riot zjebał gre. po 1 nowy zjebany hud, wszystko kwadratowe, nie da sie na niczym skupić, po 2gie ta z*****a muzyka a c**j musiałem sie wyżalić na forum kończe z tą grą ;_;

Mi też się to nie podoba, a jednak nie płacze i się nie użalam... po co? to i tak nic nie zmieni, a tylko wkurzy administracje MPC... Lepiej przemilczeć to, rozegrać z 50 gier, a człowiek się przyzwyczai również do tego.

True love survives all

Opublikowano

Jakbyś zaczynał grę z tym "kwadratowym" hudem i zmieniliby na ten poprzedni to też byś narzekał.

Opublikowano

Za tydzień lub dwa zapomnisz o starym, nie będziesz pamiętał jak wyglądał, tak samo było z wyglądem mapy.

A muzyka? Zawsze możesz ją wyciszyć, nie rób problemów tam gdzie ich nie ma.

Opublikowano

Według mnie hud wygląda znacznie lepiej niż ten poprzedni i ze zniecierpliwieniem czekam, aż wprowadzą go na rankedy.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Polaki  xD

To samo było jak nową mape wprowadzali, też co drugi temat na forum to był płacz że ktoś kończy gre...

A tak btw. muzyke można wyłączyć.

Według mnie nowy hud jest bardziej funkcjonalny, przejrzysty. Po teamfightcie nie trzeba klikać TAB żeby sprawdzić ile nam sekund zostało czy zdążymy pushnąć. Widzimy timery do R naszych sojuszników. Jeśli dobrze pamiętam to timery do summoner spelli też. Do tego można sobie przesuwać statystyki pod TAB'em. Gdy klikasz na enemy widzisz wszystkie informacje o nim. Nosz k***a czego chcieć więcej?

Ale nieee bo jak coś nowego próbują wprowadzić to zawsze jakiś polak musi się znaleźć i musi zhejtować bo nowe.

Opublikowano

dla mnie bomba (y) a to że można se ustawic przciwników tak jak są na linii to w ogole se zwalić na to moge

tylko ten głos nowy, nie, to nie

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Ogólnie kiedy grałem na tym hud'zie na pbe stwierdziłem, iż pasuję do "lol'a" i avatar'ów postaci etc.. jakoś się tak powoli "wtacza" w tłumik tej gry, ale też mi nie pasuję mimo wszystko xD

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

lektor jest tak c*****y ze stwierdzilem iż nie będę grał do następnego patcha

o hud się nie wypowiem bo jeszcze nie grałem, zagram pewnie arama dla ikonek i to tyle, ale to jakiś krok do przodu, choć to co wyżej powiedziano, przyciąga wzrok bardziej niż mapa

­

Opublikowano

Mi się hud podoba, jedynie brakuje mi wyświetlacza fps..

Naciśnij CTRL + F 

Mi się ten HUD bardzo podoba ;)

­

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Co do dźwięku się zgadzam, kto wpadł na tak denny pomysł żeby gościło to na sr. 

Hud jest dosyć ok chociaż zbyt sztuczny i jasny. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Mi się hud podoba, jedynie brakuje mi wyświetlacza fps..

A co za problem CTRL+F wcisnąć?

HUD jest z*******y i z tego co widzę to tylko polaczki tak głosno szczekają, ale co obchodzi Riot wasza opinia skoro większości graczy się HUD podoba?

Identyczna sprawa była z nową mapą - szczekanie i szczekanie mimo, że mapa jest też z*******a.

Opublikowano

HUD jest z*******y i z tego co widzę to tylko polaczki tak głosno szczekają, ale co obchodzi Riot wasza opinia skoro większości graczy się HUD podoba?

Identyczna sprawa była z nową mapą - szczekanie i szczekanie mimo, że mapa jest też z*******a.

Koleś każdy ma prawo do swojej opinii, a jeżeli ty będąc polakiem nazywasz rodaków od polaczków to wyjazd za granicę bo jesteś w tym momencie żałosny. elo.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/3e73uk/new_hud_discussion_megathread/nie wiem o czym ty pieprzysz, większości sie nie podoba bo jest nieczytelny, nietylko polaczki, wystarczy popatrzeć na tweety "prosow"

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...