Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Nie udało się połączyć"

dziku213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Problem występuje już 2 raz.Zainstalowałem lola jakieś 3 miesiące temu zagrałem normalnie z 3-4 mecze wszystko działa gram kolejnego wybrałem już postać gra powinna się ładować (powinien pokazać się ekran ładowania) i nic czarny ekran i niebieskie kółeczko kręcące się (kursor) 10-13 sekund wyskakuje komunikat załączam screen.Wczoraj zainstalowałem ponownie lola rozegrałem również 3-4 mecze około i znów ten sam problem tylko teraz trochę inna treść komunikatu bo wcześniej pisało coś o firewall.Nie wiem co zrobić ten problem występuje cały czas od wczoraj do dziś i przepuszczam że wciąż będzie tylko nie wiem dla czego.Pisałem 3 miesiące temu do riotu ale oni jak zwykle zasypali tonami linków i durnych wskazówek.Które i tak nie działają.Pomocy!

post-1141036-0-23235700-1437564465_thumb.jpg

Opublikowano

Witam.Problem występuje już 2 raz.Zainstalowałem lola jakieś 3 miesiące temu zagrałem normalnie z 3-4 mecze wszystko działa gram kolejnego wybrałem już postać gra powinna się ładować (powinien pokazać się ekran ładowania) i nic czarny ekran i niebieskie kółeczko kręcące się (kursor) 10-13 sekund wyskakuje komunikat załączam screen.Wczoraj zainstalowałem ponownie lola rozegrałem również 3-4 mecze około i znów ten sam problem tylko teraz trochę inna treść komunikatu bo wcześniej pisało coś o firewall.Nie wiem co zrobić ten problem występuje cały czas od wczoraj do dziś i przepuszczam że wciąż będzie tylko nie wiem dla czego.Pisałem 3 miesiące temu do riotu ale oni jak zwykle zasypali tonami linków i durnych wskazówek.Które i tak nie działają.Pomocy!

Aktualizacja Direxa / NET.Framework? lub sterowników powinna pomóc. Też tak kiedyś miałem i z tego co pamiętam zaktualizowałem frameworka do najnowszej wersji i wszystko śmigało.

True love survives all

Opublikowano

Zaktualizowałem tylko sterowniki graficzne i wyłączyłem avasta dalej ten sam problem.Nie aktualizowałem fromeworka bo mam windows 8.1 i tu zawsze siedzi nowa wersja.Ale to nie możliwe i tak bo zrozumcie 3 mecze działały nagle nie działa.Ja podejrzewam że to mój dostawca internetu coś mi blokuje ...

Opublikowano

Próbowałem jeszcze odpalić przez program WTFast i wyskoczył mi taki komunikat odnośnie odpalenia lola

If your game is configured properly you should see an active connection and bytes being sent / received in the stats below.However for some games this data may not show while you are only running the game launcher or a chatting.Begin playing your game and then check back to ensure an active connection and bytes being sent / received.Full connection reporting data will be shown two minutes after your game connection has been established through WTFast.

Opublikowano

Wydaje mi się, że problem leży też po stronie Riot, sam wczoraj miałem z tym problem. Wczoraj masę osób na to narzekało na live Nervariena, zresztą on sam miał podobny problem.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Właśnie 20 minut temu jakoś to mi się naprawiło.Ale nie samo bo pobrałem WTFast i coś tam kombinowałem niby nic ale podziałało.Głupie to jest że riot nie potrafi tego naprawić a ludzie przez to cierpią przez kary.Kumpel namawiał mnie do smerfowania ale do puki tego nie naprawią pierdo.. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...