Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] PSC L# subskrypcja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualna płatność Kwota: 13,70 EUR Aktualna płatność w PLN: 58,27 PLN 
Czyli kup x2 psc po 30zł albo x3 po 20 i doładuj na konto (paysafecard) :)

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Aktualna płatność Kwota: 13,70 EUR Aktualna płatność w PLN: 58,27 PLN 

Czyli kup x2 psc po 30zł albo x3 po 20 i doładuj na konto (paysafecard) :)

a warto kupować ? nie ma żadnych kłopotów jak z bolem ?

Opublikowano

a warto kupować ? nie ma żadnych kłopotów jak z bolem ?

Teraz jest crack, który pięknie śmiga, więc nie warto. Ale jak nie chcesz cracka - L# lepsze.

Opublikowano

Teraz jest crack, który pięknie śmiga, więc nie warto. Ale jak nie chcesz cracka - L# lepsze.

BoL Status: Outdated 5.14 - Updated 5.13 | LeagueSharp Status: Outdated 5.14

Aktualnie nie ma cracka, mi wydaje się że L# ma o wiele lepsze skrypty + są darmowe 

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

#L jest tak samo dobre jak bol, tylko że w szarpie płacisz tylko za konto i możesz korzystać z najlepszych skryptów. Żeby grać na podobnych skryptach na Bolu musisz wydać dużo $, albo naszukać się cracków. Jednak ja osobiście nie polecam #L, miało kilka dużych banwave'ów, szczególnie w okresie exploitów, na które złapało się kilka moich kont, z kolei konta z bolem nie są ruszone do dziś.

Opublikowano

Moje zdanie na ten temat jest podobne do kolegi z góry, nie warto kupować L#  z uwagi na kilka dużych fali banów. Osobiście proponuje Ci ściągnięcie crackowanych skryptów i bola z nulleda :)

Opublikowano

BoL Status: Outdated 5.14 - Updated 5.13 | LeagueSharp Status: Outdated 5.14

Aktualnie nie ma cracka, mi wydaje się że L# ma o wiele lepsze skrypty + są darmowe 

Przecież będzie updated, można poczekać parę dni, wolę sobie poczekać i zamówić w tym czasie 2-3 pizze. To tak jakbyś napisał, że L# subscriber outdated i, że go nie ma  <3

Opublikowano

Nie radzę kupować tego gówna , szkoda wydawać hajs na tych szwabów . Zrobili płatność w subskrypcjach a nawet nie potrafią stale aktualizować na aktualne patche :D Płacicie a dalej musicie używać jakichś je.banych hotfixów , śmieję się w twarz tym co kupują i jeszcze się wyśmiewają z tych co nie kupują , nic się nie zmieniło od czasu darmowego l# dalej sobie z aktualizacjami na bieżąco nie radzą beka  xD  xD

Opublikowano

Nie radzę kupować tego gówna , szkoda wydawać hajs na tych szwabów . Zrobili płatność w subskrypcjach a nawet nie potrafią stale aktualizować na aktualne patche :D Płacicie a dalej musicie używać jakichś je.banych hotfixów , śmieję się w twarz tym co kupują i jeszcze się wyśmiewają z tych co nie kupują , nic się nie zmieniło od czasu darmowego l# dalej sobie z aktualizacjami na bieżąco nie radzą beka  xD  xD

Mam L# kupionego i nie kojarzę, bym kiedykolwiek czekał dłużej na update niż na BoLa. A hotfixa nie użyłem od 3 miesięcy.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Mam L# kupionego i nie kojarzę, bym kiedykolwiek czekał dłużej na update niż na BoLa. A hotfixa nie użyłem od 3 miesięcy.

A po patchu 5.14 co to za "zabawy" mieliście?XDDD  Jakieś tutoriale jak odpalić L# by nie było bugsplatów. I za to płacić, żenada xDDD

Opublikowano

Rzygać mi się chce jak patrze na takich ludzi jak ty. Pierw pierdolisz że bol to gówno i joduska to twój master bóg i c**j wie co jeszcze, a gdy wychodzi lepszy cheat to przerzucasz się na niego i mówisz że to co przed paroma dniami czciłeś i modliłeś się do tego jest gównem. Żenujące człowieku.

Co do tematu. Nie kupuj poczekaj na cracka albo na EB 

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Rzygać mi się chce jak patrze na takich ludzi jak ty. Pierw pierdolisz że bol to gówno i joduska to twój master bóg i c**j wie co jeszcze, a gdy wychodzi lepszy cheat to przerzucasz się na niego i mówisz że to co przed paroma dniami czciłeś i modliłeś się do tego jest gównem. Żenujące człowieku.

Co do tematu. Nie kupuj poczekaj na cracka albo na EB 

Heh dobre , zacznijmy od tego - co ty ćpałeś flaku xD  ? o czym ty pier*olisz w ogóle :D Pluje na takich ludzi bo stał się szwabską świnią . Jak nie wiesz do czego tu nawiązuje to albo jesteś ślepy albo głupi i nie mamy o czym rozmawiać :P

Opublikowano

#L jest tak samo dobre jak bol, tylko że w szarpie płacisz tylko za konto i możesz korzystać z najlepszych skryptów. Żeby grać na podobnych skryptach na Bolu musisz wydać dużo $, albo naszukać się cracków. Jednak ja osobiście nie polecam #L, miało kilka dużych banwave'ów, szczególnie w okresie exploitów, na które złapało się kilka moich kont, z kolei konta z bolem nie są ruszone do dziś.

Nie hasztag el, tylko l#

Nie radzę kupować tego gówna , szkoda wydawać hajs na tych szwabów . Zrobili płatność w subskrypcjach a nawet nie potrafią stale aktualizować na aktualne patche :D Płacicie a dalej musicie używać jakichś je.banych hotfixów , śmieję się w twarz tym co kupują i jeszcze się wyśmiewają z tych co nie kupują , nic się nie zmieniło od czasu darmowego l# dalej sobie z aktualizacjami na bieżąco nie radzą beka xDxD

Bardzo dobrze, że niepłacący użytkownicy są gorzej traktowani, aktualizacja do 5.14 była kilkanaście godzin przed bolem.

A po patchu 5.14 co to za "zabawy" mieliście?XDDD Jakieś tutoriale jak odpalić L# by nie było bugsplatów. I za to płacić, żenada xDDD

Jedynie użytkownicy korzystający z cracka.

SAC > orbwalker w L#, Evadeee > Evade#, ogólna jakość skryptów wydaje mi się wyższa w LeagueSharpie, no i najważniejszy jest dla mnie fakt, że gra nie umiera mi jak na BoLu.

Opublikowano

A po patchu 5.14 co to za "zabawy" mieliście?XDDD  Jakieś tutoriale jak odpalić L# by nie było bugsplatów. I za to płacić, żenada xDDD

Po pierwsze naucz się czytać po angielsku, tutorial był jak wgrać hotfixa, przeznaczony dla właśnie takich ludzi jak ty. Dlaczego L# potrzebował HF? Pewnie tego też nie wiesz, otóż był minipatch na lolu mój drogi. Bolik aka darmowy bo scrackowany xDD też zapewne nie działał po minipatch-u, mogę się mylić, nie używam już bola. Updaty na sharpie są znacznie szybciej niż u brazylijca i na prawdę staff L# dba o swoich klientów. Z resztą tak jak was wcześniej ostrzegałem, z tym crackiem, że nie będzie działał po 5.14, nie myliłem się, mało tego mają teraz IP tych którzy używali cracka.

SAC > orbwalker w L#, Evadeee > Evade#, ogólna jakość skryptów wydaje mi się wyższa w LeagueSharpie, no i najważniejszy jest dla mnie fakt, że gra nie umiera mi jak na BoLu.

Jak dla mnie Orbwalker>SAC, bo można ustawić wszystko co się chce, a ezEvade akurat jest gorsze od Wee Evadeee, ale mimo to wystarczająco dobre. Co do reszty, masz rację, ogólna jakość skryptów jest ZNACZNIE wyższa i jest ich przede wszystkich więcej(tych działających). Community na sharpie też jest lepsze :P

Opublikowano

Po pierwsze naucz się czytać po angielsku, tutorial był jak wgrać hotfixa, przeznaczony dla właśnie takich ludzi jak ty. Dlaczego L# potrzebował HF? Pewnie tego też nie wiesz, otóż był minipatch na lolu mój drogi. Bolik aka darmowy bo scrackowany xDD też zapewne nie działał po minipatch-u, mogę się mylić, nie używam już bola. Updaty na sharpie są znacznie szybciej niż u brazylijca i na prawdę staff L# dba o swoich klientów. Z resztą tak jak was wcześniej ostrzegałem, z tym crackiem, że nie będzie działał po 5.14, nie myliłem się, mało tego mają teraz IP tych którzy używali cracka.

Jak dla mnie Orbwalker>SAC, bo można ustawić wszystko co się chce, a ezEvade akurat jest gorsze od Wee Evadeee, ale mimo to wystarczająco dobre. Co do reszty, masz rację, ogólna jakość skryptów jest ZNACZNIE wyższa i jest ich przede wszystkich więcej(tych działających). Community na sharpie też jest lepsze :P

Hhahahahah ja pier.dole jak czytam  niektóre posty (w tym twoje) to się zastanawiam co ja tu jeszcze robię :D Powiedz mi kur.wa mózgu , po 1. w jaki sposób mieli by wyłapać ip używających cracka jak autoryzacja przechodziła przez serwer nulleda , po 2. sam nulled nie prowadzi bazy danych zapisujących nasze ip itp.(przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo) ?  Skończ p******** te nieprawdziwe farmazony ... 

Opublikowano

Hhahahahah ja pier.dole jak czytam  niektóre posty (w tym twoje) to się zastanawiam co ja tu jeszcze robię :D Powiedz mi kur.wa mózgu jak mieli by wyłapać ip używających cracka jak autoryzacja przechodziła przez serwer nulleda ? Skończ p******** te nieprawdziwe farmazony bo nie masz w ogóle o tym pojęcia jak widzę

Są na to inne sposoby kolego idź się zapytaj losita :P

Opublikowano

Są na to inne sposoby kolego idź się zapytaj losita :P

Zresztą co im da samo ip? Kto ma zmienne ten ma luz, zaproszenie na forum to też nie problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...