Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cofki w cs:go

ErrOrAK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z cs'em. Otóż co jakiś czas mnie lekko cofa. Zauważyłem że fpsy nie mają na to wpływu. Mam około 40 fpsów. Po zmniejszeniu rozdzielczości itp. mialem 80-90 fps. Problem nadal występował. Ping: około 50. Spójność plików jest ok. Po formatowaniu kompa nadal to samo.

Opcje uruchamiania: -novid -high -threads 2 -nojoy -nod3d9ex

Parametry komputera:

intel core i3 550 @  3.20GHz 3.20GHz

Ram: 8 GB system 64-bit

Karta Graficzna: NVIDIA GeForce GT 520

Windows 7 Home premium

Opublikowano

Wpisz net_graph 1 i zobacz przy cofce co się tam dzieje. Jeśli skacze var i inne wartości, to znaczy że to od neta.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ok. Sprawdziłem Mniej więcej var jest 1.5-2.0 lub 5-6, lecz przy cofkach jest to randomowe. Nie wiem na jakim poziomie powinno się to utrzymywać.

Opublikowano

W linijce tick: sv od 6-10 a var 0.010

Dodam jeszcze że gdy grałem na prywatnym z kolegą nie miałem żadnej cofki. Na botach lokalnie też nic. Ogólnie dostawca internetu jest słaby bo powinienem mieć 10 mbps, a teraz mam 1.60, często się rozłącza. Kiedyś do nich dzwoniłem naprawili i miałem nawet ponad 10, ale tylko przez tydzień. Także możliwe że jest to problem z netem. Dzisiaj bedę do nich dzwonił bo w umowie mam mieć neta min.2

Opublikowano

Aha jeszcze zapomniałem upload jest bardzo niski 0.17 może to przez to?

Tak internet neostrada orange

Opublikowano

Powiem Ci tak: Zmień internet... kto teraz ma 2mb.... jeszcze żeby to było 2MB to jeszcze... ale 2mb ? LOL Człowieku to mój darmowy jest szybszy... :D

Radzę Ci załatwić sobie jakiś porządny internet :P najlepiej z netii albo innych dobrych dostawców ;) Orange to jedne z gorszych dostawców :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...