Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na nuiled

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie , dostałem bana na nuiled za obrażanie sprawdziłem i napisałem tylko "kartofle" Może sie to wydawać smieszne ale ja naprawde niewiem o co chodzi czy napisac kartofle to jakas obraza ?? juz drugi ban dostałem a nic złego nie zrobiłem

Opublikowano

Mam pytanie , dostałem bana na nuiled za obrażanie sprawdziłem i napisałem tylko "kartofle" Może sie to wydawać smieszne ale ja naprawde niewiem o co chodzi czy napisac kartofle to jakas obraza ?? juz drugi ban dostałem a nic złego nie zrobiłem

Ja dodałem 1 TEMAT z  crackowanym skryptem, który już niby znajdował się na forum i dostałem perm bana. Na forum nulledo w administracji są sami idioci.

­

Opublikowano

hah, mnie też wczoraj sweden zbanował, ale wyjebane w niego. w 5 min znalazłem nowe konto z dużą ilością wykupionych skryptów.

Znaleźć nowe konto i się zarejestrować pod tym samym nickiem na nulled to nie jest problem. Ciężko jest nabić 10 punktów reputacji, bo banują za nic. 

Ludzie pewnie zaczną korzystać z #L. Ja dostałem perma za napisanie "ty" pod paczką skryptów, wiele osób przede mną to samo napisało a tylko ja dostałem bana za ten post od Swedena. Napisałem do admina jak ktoś juz tutaj poradził ale on nawet nie odpisał na moją wiadomość, także widać że nie liczą się dla nich użytkownicy.

Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to :)

Opublikowano

Luz, napisałem na sb  po co dodawali 10 reputacji i jak ciężko je zdobyć co skutkowało permem przez Sweden :P

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Sorry Fishu ale sie mylisz nie dawalem se sam likow bo wiedzialem ze za to odrazu dostane bana ... a i tak dostalem ;/

W sumie nie ma jakiegoś automatu który to wykrywa, czy ktoś ma 2 konta i sobie daje lajki (ja sobie kilka tak dałem, ale przestałem, bo się bana bałem, do tej pory nic mi złego nie zrobili, a lajki zostały :D)

Generalnie jak widzą, że ktoś ma ok 25 postów i 10 reputacji pod postem "ty" to banują. Albo jak widzą, że ktoś ma konto pół roku i przez te pół roku nie nabił tych 25 postów, a teraz nagle się obudził, to też leci ban, na czacie co chwile coś takiego się pojawia:

eWPayu0.jpg

moim zdaniem jedynym sposobem jest nabicie tego z "zapasem" np. z 40-50 postów i z 20 reputacji pod rozsądnymi postami z contentem, wtedy można być spokojnym

Opublikowano

jak się nie myśli to tak już bywa, napisałem 30 postów mniej więcej na temat, ale pięknym angielskim, dawałem se pod nimi z innych kont lajki i nic mi nie zrobili do dziś 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...