Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie zdążyłem dołączyć do meczu i otrzymałem bana

CezarOo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam problem ponieważ nie zdążyłem dołączyć do meczu i otrzymałem bana.  Moi koledzy ugrali ten mecz na remis. I tu pytanie jaki ma wpływ ten mecz dla mnie? remis/przegrana?

Opublikowano

Zależy od wyniku jaki był, kiedy wyszedłeś z gry. Wynik na plusie dla waszego teamu = jako wygrana, natomiast jeżeli przegrywaliście tobie liczy jako przegraną też B)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Zależy od wyniku jaki był, kiedy wyszedłeś z gry. Wynik na plusie dla waszego teamu = jako wygrana, natomiast jeżeli przegrywaliście tobie liczy jako przegraną też B)

A ja słyszałem, że jak wygrana to się nie liczy, a przegrana się liczy. 

313561454060320945952.gif
Opublikowano

A ja słyszałem, że jak wygrana to się nie liczy, a przegrana się liczy. 

u mnie był przypadek, że wywaliło mnie pod koniec meczu, kiedy mój team wygrywał 12:2, nie zdążyłem dołączyć i niestety dostałem bana, ale miałem jedną wygraną więcej niż wcześniej, więc myślę, że się liczy 

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano
u mnie był przypadek, że wywaliło mnie pod koniec meczu, kiedy mój team wygrywał 12:2, nie zdążyłem dołączyć i niestety dostałem bana, ale miałem jedną wygraną więcej niż wcześniej, więc myślę, że się liczy 

Końcówkę zawsze zalicza. 

dddtly.jpg

Opublikowano

To jest tak, ze jak wyjdziesz/kickna Cie to zalicza Ci wszystko do tego momentu. Wiec: wygrywales 6-0 i wyszedles to zalicza Ci 6 wygranych rund i 0 przegranych.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...