Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy HUD jak zmienić?

SaTTeS1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moim zdaniem wygląda z*********e :)...

zdecydowanie lepiej niż wyglądało wcześniej... ale jak wiadomo każdy może mieć inne zdanie :P...

po jakimś czasie się wam spodoba :D !...

Opublikowano

Raczej nie można przywrócić starego. Dla mnie jest on dużo lepszy, bo o wiele więcej widać. Jak Ci coś zasłania(i tak zasłania mniej niż tamten) to po prostu zmniejsz jego wielkość w ustawieniach.

Opublikowano

prosze cie nie umiem nawet farmic tak mnie rozprasza... gank to jest koszmar bo cala dolna czesc ekranu zawalona jest hud'em

A wcześniej hud miałeś na górze ?

Kwestia kilku gier, żeby się przyzwyczaić.

giphy.gif

Opublikowano

Hud jest całkiem ok. Ładny i przejrzysty, ale brakuje mi jednej rzeczy. Niby jest info o championie, ale chcialbym mieć tamte informacje, bo brakuje mi lifesteala, crit chance etc.

>B.

fiR919k.png

Opublikowano

Hud jest całkiem ok. Ładny i przejrzysty, ale brakuje mi jednej rzeczy. Niby jest info o championie, ale chcialbym mieć tamte informacje, bo brakuje mi lifesteala, crit chance etc.

>B.

Jak naklikniesz "C" to masz :P

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

>B.

a na tamtym miales ?

patologia u moderatorow z dzialu srajkrafta ...

17077363944004662812.png

Opublikowano

Brak tych podstawowych statystyk (AD, AP, AS, MS) to jest jakiś w **uj nieśmieszny żart. Tak, tak, wiem że pod klawiszem C mam wszystko, ale chciałbym to mieć cały czas na ekranie i pod klawiszem C ładną tabelkę z wszystkimi statystykami jak było dawniej. Jedyna pozytywna zmiana to możliwość przesuwania bohaterów w tabeli wyników.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Brak tych podstawowych statystyk (AD, AP, AS, MS) to jest jakiś w **uj nieśmieszny żart. Tak, tak, wiem że pod klawiszem C mam wszystko, ale chciałbym to mieć cały czas na ekranie i pod klawiszem C ładną tabelkę z wszystkimi statystykami jak było dawniej. Jedyna pozytywna zmiana to możliwość przesuwania bohaterów w tabeli wyników.

Wystarczy kliknąć tą ikonke małą obok championa i masz...

­

Hello there.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...