Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Celownik - jak zmienić?

Savik23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam chce sie zapytac kogos ogarnietego w temacie czy istnieje mozliwosc przerobienia standardowego celownika tzn.powiekszyc pogrubic cokolwiek co przy wysokiej rozdzilce pomoze mi lepiej go widziec z gory dzieki
Opublikowano

Ja osobiście używam Crossaira zrobionego przez kake i tobie go też polecam, na każdej rozdzielczości będziesz go miał z taką samą wielkością co zawsze

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic...mp;hl=crosshair

Tutaj jest mój wykrywa jeden niegroźny wirus (przez pandę)

To jest program wiec zdany kick ani Ban...

Robię spol,przepisuje chińskie znaczki priv

23hx- 99LVL OFF

YT2Game- 98LVL OFF

haosf3000- 99LVL OFF

123Wulin- 96LVL OFF

Monastyr(PL)- 45LVL ON-Chwilowo nie gram :)

csyt2- 95LVL OFF

Opublikowano

Przyklepaj se kropke czerwoną na środku ekranu i już xD

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Specjalista
Opublikowano

Sam jesteś placek ... sposób z plasteliną to najstarszy i najbardziej niezawodny sposób na crossa ... 0% na ban czy kick...

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

Chodziło mi o kółeczko z konfetti z papieru samoprzylepnego.. taki inteligent jak on tego nie rozumie.. cóż :> szkoda, że przed rejestracją testu na iq nie ma..

springfankopiadq0yy4.gif

Opublikowano

przeczytaj pierwszy post dla OGARNITYCH i przerobienie standardowego celownika a nie przyklejanie kółka dla auga albo psg czytaj uważnie a nie pierdolisz leszczu barowy

Opublikowano

Takie teksty to do mamusi w domu jak Ci tak pozwala mówić.

Po 2 każdy "leszcz" i newbie umie w paintcie raczej napaćkać celownik i nadpisać plik no nie..

springfankopiadq0yy4.gif

Opublikowano

16 lat a taki wyszczekany widze ze przeczytales i nawet zrozumiales takze pytam poraz kolejny ktory to plik i jak to zrobic jak bym wiedzial to bym czasu nie traci ja pisanie z 16latkiem

mhm

To jak wie ktos jak przerobic ten standardowy elownik czy nie mozna jakis plik edytowac albo co ????????? hmmmmmm... ????????

Opublikowano

moge wzucic ci croshaira ruzne celowniki zrobione

noi co ze kaka ma 13 lat jest bardzo dobrym modem kto tak uwaza niech wstawi to do swojej sygnatury
Opublikowano
przeczytaj pierwszy post dla OGARNITYCH i przerobienie standardowego celownika a nie przyklejanie kółka dla auga albo psg czytaj uważnie a nie pierdolisz leszczu barowy

Sam się przyznałeś, że jesteś nie "ogarnity": ; p

16 lat a taki wyszczekany widze ze przeczytales i nawet zrozumiales takze pytam poraz kolejny ktory to plik i jak to zrobic jak bym wiedzial to bym czasu nie traci ja pisanie z 16latkiem

mhm

To jak wie ktos jak przerobic ten standardowy elownik czy nie mozna jakis plik edytowac albo co ????????? hmmmmmm... ????????

OmG xD Faktycznie 10 latkowi trudno gadać z 16 latkiem ^^

Bum hej tralala, nie mam avatara ;]

Nie piszę, dla postów... ;] Piszę, bo lubię ;]

Skończyłem z hackami... ;]

I mi z tym dobrze : P

Opublikowano

dzieciaczku ja mam 24 takze lezec mi tam bo bedziesz ruchany w buzie ja zadaje tu pytanie skierawane do ludzi ogarnietych w temacie kurwa czy tu sa same zjeby lol

Opublikowano
dzieciaczku ja mam 24 takze lezec mi tam bo bedziesz ruchany w buzie ja zadaje tu pytanie skierawane do ludzi ogarnietych w temacie kurwa czy tu sa same zjeby lol

Report za obrażanie użytkowników wysłany.. to nie Twój pierwszy raz a człowiek w wieku 24 lat z inteligencją 10 latka to dla mnie rzadkość ale jak widzę zdarzają się i takie przypadki...

springfankopiadq0yy4.gif

Opublikowano

slaby jestes siedzisz tu pewnie i tyko sie trzepiesz zeby miec jak najwiecej postow kurwa lol dzieciaku odpusc sobie ja mam na to wyjebane na jakies warny bany i takie tam rozumiesz skurwysynie zajebany czy nie dociera to do twojej przyjebane glowy takze lezec kurwa pedale

Opublikowano
slaby jestes siedzisz tu pewnie i tyko sie trzepiesz zeby miec jak najwiecej postow kurwa lol dzieciaku odpusc sobie ja mam na to wyjebane na jakies warny bany i takie tam rozumiesz skurwysynie zajebany czy nie dociera to do twojej przyjebane glowy takze lezec kurwa pedale

Velvet zostaw dzieciaka, dostanie bana i będzie spokój ^^

Zamknijcie Topic, to dzieciak nowego nie założy, bez pomocy rodziców.... ;]

Bum hej tralala, nie mam avatara ;]

Nie piszę, dla postów... ;] Piszę, bo lubię ;]

Skończyłem z hackami... ;]

I mi z tym dobrze : P

Opublikowano
Przyklepaj se kropke czerwoną na środku ekranu i już xD

Dobre xD żadnego bana nie będzie Ani kicka można spokojnie grać a jak skoczysz odlepisz i tak w kółko xD

Musze wypróbować dobry hack xD

Robię spol,przepisuje chińskie znaczki priv

23hx- 99LVL OFF

YT2Game- 98LVL OFF

haosf3000- 99LVL OFF

123Wulin- 96LVL OFF

Monastyr(PL)- 45LVL ON-Chwilowo nie gram :)

csyt2- 95LVL OFF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...