Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z chodzeniem po zmianie klawiatury

Smoczers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z klawiaturą po zmianie z lepszej (zalanej przez upośledzonego brata) na najtańsza ( maveric black usb).

Problemy są nastepujące :

-nie mogę jednocześnie biec i sprawdzać tabeli;

-nie moge chodzić (biegać mogę jecz wciskajac shift nastepuje zatrzymanie);

-nie moge chodzic na ukos ale tylko w lewo w prawo śmiga aż miło;

-nie moge iść i jednocześnie zmieniać broni ( przy próbie wciśnięcia "q" nastepuje chwilowe zatrzymanie );

Probelmy dość trywialne patrząc pojedynczo ale po zebraniu wszystkiego do kupy idzie stracić nerwy.

Reinstal nie pomógł, przywrócenie ustawień domyślnych nie pomogło, usunięcie cfg nie pomogło, cl_beckspeed i cl_slide = 450.

NIe wiem już co może być dlatego ostatnia nadzieja w forum :)

Z góry dziękówa.

Opublikowano

W innych grach klawiatura działa? 

Może są jakieś stare sterowniki po tej lepszej klawiaturze i coś tam mota? 

Sprawdzałeś spójność plików gry? 

dddtly.jpg

Opublikowano

Lepsze klawiatury itd mają swoje oprogramowanie. Znowu biedackie klawiatury mają to do siebie, że nic nie mają >_< Więc musisz pewnie znaleźć na kompie wszystko od starej klawy i to pousuwać :) Ponieważ Nowa klawiatura mota się pomiędzy swoimi standardami, a pomiędzy luksusami :v 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Dzięki za pomoc ale nie wiem co może być nie tak, nowa klawa i nie działa a znalazłem jakąś starą, która nie ma połowy klawiszy firmy której nie jestem w stanie wypowiedzieć na głos i wszystko działa.

Opublikowano

To ghosting dzięki za pomoc idę ćpnąć ten membranowy szajz w kąt :angry: :angry: :angry: tego się chyba nie da naprawić prawda?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...