Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na ile ban na serwerze Hardcore?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry ponownie,

Mam pytanie do was - graczy.

Na jaki okres czasu proponujecie ban po śmierci na prawdziwym serwerze Hardcore?

Daje lajki!

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Moim zdaniem bany na 3-7 dni to raczej nie jest dobra mysl , po tym czasie gracze zagraja na 20 innych serwerach a o twoim zapomna , chyba że bedziesz miał wielka reklame + autorskie pluginy :D

życie życie jest nowelą 

Opublikowano

Ban na 30 minut z możliwośćią kupienia unbana w sklepie jak na pierwszą edycje. Liczę na +

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Piszesz coś do mnie dodaj @I'm_rudy

Opublikowano

na zazwsze

Na zawsze? On by tam nie miał graczy.. Chyba, że byłby to serwer z 10000 tysiącami graczy dziennie iksde

­

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Piszesz coś do mnie dodaj @I'm_rudy

Opublikowano

moim zdaniem to najlepiej dać bana na 1 miesiąc wystarczyło by tyle.

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

Myślę, iż ban powinien być na 2-3 dni. Z możliwością kupienia unbana za 1,23 sms :)

26_unnamed.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz zrobić serwer mega hardcore to 5 dni a jeżeli taki zwykły - 2 dni, zaś jeżeli chcesz zrobić wersje "light" to 8 godzin.

Opublikowano

@Nex55 nie ma takiego czegoś jak light hardcore czy zwykły hc czy easyhc. Hardcore to hardcore...

@AntyWarn Na serwerach ogólnie się przyjęło 3 dni, mi zazwyczan na przykład się nie chce czekać te 3 dni więc proponuje 2 dni 

r9wfFzB.png

Opublikowano

Zależy ile masz graczy ;) Jak masz srednio 10 os. online to daj na 1d jak masz z 30 daj na 3d a jak 40+ daj na 7d oczywiscie z mozliwoscia UnBana przez SMS :)

Opublikowano

@Diegool spotkałem się nie raz na pseudo - hardcore gdzie były tego typu sytuacje np. kity na zbroje, świniarki, expiarki i te sprawy więc ja sobie podzieliłem tryb Hardcore na łatwy hardcore i trudny.

Opublikowano

Ustaw 30 serduszek i ban na zawsze! A płatność za unbana przelewem ,żeby kidsów było mniej.

Do tego może być premium :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...