Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niedziałający chat....

MaxBlade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam już ponad 5 miesięcy mam problem z chatem,mianowicie tak to wygląda

http://iv.pl/images/06109801782914355097.png

Pisałem już do supportu ale oni wiedzą tyle co ja czyli nic....

Jest to bardzo uciążliwe ponieważ nie mogę grać z kumplami i nie mogę pisać w lobby.

Jak ktoś wie jak to gów*o naprawić proszę o odpowiedz.

Z Góry dziękuje :)

Pomogłem ? Zostaw Okrąglutkiego +'a

j9sk.jpg

Opublikowano

Wiesz, trochę ciężko pomóc, kiedy support nie daje rady :) Moim zdaniem to wina dostawcy internetu, może masz jakieś porty zablokowane?

Nowicjusz
Opublikowano

Panel sterowania > Narzędzia administracyjne > Usługi >  Pomoc IP >  PPM > Zatrzymaj

Powninno działać

Opublikowano

ew. tak jak ja miałam problemy, jednak jedynie wieczorem na eune z zalogowaniem się/czatem. ten cały WTFast załatwił wszystko i czat, i gra działała okej - tego też możesz spróbować. 

Opublikowano

To jest problem z dostawcą internetu sam ten problem miałem gdy jeszcze posiadałem internet z cyfrowego polsatu. Teraz mam innego dostawcę i zero problemów.

Opublikowano

Suport pisał właśnie żebym zadzwonił do dostawcy Internetu i poprosił o odblokowanie danych portów lecz tu nawija się kolejny problem, ponieważ PLAY

odpowiedział mi że nie ma takiej możliwości ponieważ posiadam zmienne ip..... wiecie może jak mogę samemu odblokować porty, ponieważ gdy wejdę na stronę

jest opcja przekierowania portów.Czyli jakoś na pewno się da :) z góry dziękuje

j9sk.jpg

Opublikowano

Dodam jeszcze że program WTFast nie działa w moim przypadku, lecz działa inny program ale do zmiany IP Hotspot Shield

Na początku gdy go używałem normalnie mogłem się na nim zalogować i chat działał lecz gdy skończyła mi się

licencja na ten program stał on się bardzo uciążliwy.Gdy program jest włączony nie mogę się zalogować.

Podczas wyboru postaci muszę po piknięciu postaci wyłączyć program ponieważ gdy jest włączony nie ładuje mi postaci tylko jest czarny ekran,

po skończonej rundzie muszę resetować lola i wszystko zrobić od nowa..... ma ktoś jakąś crackowaną wersje tego programu ?

Albo coś aby działał normalnie...

j9sk.jpg

Opublikowano

Również mam takie coś.

W ustawieniach przy starcie gry, jak wchodzisz odznacz "Transfer Peer-To-Peer", lub zaznacz (w zależności czy masz, czy nie)­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Również mam takie coś.

W ustawieniach przy starcie gry, jak wchodzisz odznacz "Transfer Peer-To-Peer", lub zaznacz (w zależności czy masz, czy nie)­

Mam odznaczony i nic to nie daje ;/ ale masz like za chęci :)

j9sk.jpg

Opublikowano

Czasami otrzymasz błąd z wiadomością, że pojawił się problem z certyfikatami bezpieczeństwa strony. Certyfikat strony pozwala Internet Explorerowi na nawiązanie bezpiecznego połączenia ze stroną. Ponieważ łączysz się z bezpiecznym klientem League of Legends nie potrzebujesz dodatkowej weryfikacji bezpieczeństwa. Ponieważ IE blokuje strony, od których nie otrzyma certyfikatów, koniecznym może okazać się ich wyłączenie, aby zalogować się do League of Legends. By to zrobić, wykonaj proszę poniższe kroki (w przypadku najnowszej wersji Internet Explorera):

• Otwórz IE i kliknij ikonę koła zębatego w prawym, górnym rogu przeglądarki
  • Kliknij Opcje Internetowe w rozwijanym menu
  • Przejdź do zakładki Zaawansowane
  • Odznacz Sprawdź, czy certyfikat serwera nie został cofnięty
  • Odznacz Sprawdź, czy certyfikat wydawcy nie został cofnięty
  • Odznacz Ostrzegaj przed niezgodnością adresów certyfikatów

​Spróbuj tego.

Opublikowano

To spróbuj zaznaczyć, może pomoże.

­

zaznaczyłem włączyłem grę i kliknąłem odnów połączenie i narazie działa zobaczę czy będzie działało na dłuższą metę :) Dziękuje

j9sk.jpg

Opublikowano

jak ktoś ma jeszcze jakieś propozycje to proszę pisać,bo podane wyżej odpowiedzi 

są pomocne ale nie zawsze działają

j9sk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...