Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Poprawnie Updatowac Serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam taki problem, chciał bym się dowiedzieć jak poprawnie updatowac server na spigot 1.7.9 do 1.8, próbowałem parę razy, ale gdy takie coś zrobię to cały serwer się psuje I wszystkie pluginy prawie nie działają..

Mam serwer z craftserve, a wiec najpierw ściągam wszystkie pluginy na pulpit formatuje serwer wrzucam pliki od nowa przez filezilla, I odpalam serwer..

Serwer działa ale dużo pluginow nie chce współpracować z sobą a na 1.7.9 dało rade!

Dziekuje!

YsqYCCK.png

Opublikowano

Bo nie wszystkie pluginy działają na danej wersji? Myślisz że każdy plugin jest updatowany do 1.8? Napisz mi na pw jakie masz pluginy, znajdę Ci je na Twoją wersje albo po prostu poszukaj na stronie bukkita czy spigota. Proste

r9wfFzB.png

Opublikowano

Bo nie wszystkie pluginy działają na danej wersji? Myślisz że każdy plugin jest updatowany do 1.8? Napisz mi na pw jakie masz pluginy, znajdę Ci je na Twoją wersje albo po prostu poszukaj na stronie bukkita czy spigota. Proste

Cześć, większość pluginow co nie działało to updatowalem ale później one nie chciały działać z serwerem, zaraz spróbuje od nowa wszystko, zobaczę co nie działa...

YsqYCCK.png

Opublikowano

Cześć, większość pluginow co nie działało to updatowalem ale później one nie chciały działać z serwerem, zaraz spróbuje od nowa wszystko, zobaczę co nie działa...

A może te najnowsze wersje pluginow co masz działają tylko na 1.7.9? Może źle sprawdziles?

~ Skonfiguruję serwer, napiszę program - więcej informacji tutaj ~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...