Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5.14

Gość retard guy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o runeglaive, to obrażenia obszarowe i dodatkowe z aa działają tylko na potwory w jungli (tak to zrozumiałem), prawdopodobnie ezio i tak będzie pickowany

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Lekki buf ekko, ciekawe rito...

Smok i Baron wydają teraz globalne odgłosy śmierci

Po co to komu?

Opublikowano

Lekki buf ekko, ciekawe rito...

Po co to komu?

c**j wie, z tego co wywnioskowalem po prostu dodali globalny wydzwiek do barona bo do smoka byl wczesniej juz

Opublikowano

Nie powinno być ani dla smoka ani dla barona, od czegoś w tej grze są wardy.

Opublikowano
Dnia 22/07/15, od godz. 01:30 czasu polskiego (23:30 UTC), kolejki rankingowe zostaną wyłączone w ramach przygotowań do aktualizacji 5.14.

Rano wstaniesz i będzie aktualizacja. :3

Tyle zmian! Mam nadzieję że na lepsze. Jestem ciekaw tego nowego HUD'a i pewnie będzie fajny event z tym bilgewater.

gnYrBkB.png

Opublikowano

Rano wstaniesz i będzie aktualizacja. :3

Tyle zmian! Mam nadzieję że na lepsze. Jestem ciekaw tego nowego HUD'a i pewnie będzie fajny event z tym bilgewater.

@Syndicate

A mam pytanie, bo mój internet lepiej chodzi w nocy, i dość duży ten patch. I pytanie jest czy będzie można już pobierać o 3, czy o 6?

Bo nie wiem, czy dobrze zrozumiałem.

@topic

Ja się nie mogę doczekać, nowego trybu.

Opublikowano

Po co to komu?

Moim zdaniem fajna zmiana, gdyż ja w czasie gry non-stop śledze za ile jest baron i smok, często piszę na czacie że np. drake 1 min, a sytuacje są różne, czasami dobrze wiedzieć czy druzyna przeciwna czegoś nie zabrała. ;)

­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Nie chce nic mówić, ale możemy zobaczyć czy ktoś zrobił barona po tym, że wyjdą na linie od razu po zrobieniu, więc na oko wiesz kiedy będzie. Ze smokiem podobnie, wystarczy na tabie zobaczyć czy ich drużyna zrobiła smoka.

Opublikowano

Jeśli chodzi o runeglaive, to obrażenia obszarowe i dodatkowe z aa działają tylko na potwory w jungli (tak to zrozumiałem), prawdopodobnie ezio i tak będzie pickowany

Ciekawe jak ma być pickowany skoro teraz runeglaive nie zamienia obrażeń fizycznych na magiczne..

Opublikowano

W sumie dobrze, że znerfili eve, bo była zbyt przesadzona. Nie wiem za to czemu buff ekko, skoro i tak jest już mocny.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

niekoniecznie, po zdobyciu barona leci buff na miniony wiec tak czy siak sie dowiesz mniej wiecej kiedy zrobili nashora, ze smokiem na championach jest poswiata, takze nawet z tym mozna spokojnie okrelisc nastepny respawn smoka

widze ze jestes w silverze wiec tak dla pewnosci jeszcze dodam ze smok jest co 6 minut a baron co 7 buffy red i blue po 5 w ustawieniach sobie wlacz zeby na chacie wyswietlalo czas no i jak bedziesz widzial ze ktos dostal buffa to piszesz d na chacie i ktos dobry z matmy sobie doliczy te pare minut

Opublikowano

W ogóle jaki ten nowy GP jest pojebany.. wiecie, że jak postawicie np 2-3 beczki przy minionach i ją zniszczycie za pomocą Q to wszystkie zabite miniony dają bonusowy gold + te stacki potrzebne do ulepszenia ult? pojebane. O wiele szybciej sie farmi ten gold a co mówić o stackach xD.

Nerfa na bank dostanie na pasywke bo jego true dmg można nakładać na turrety i schodzi dużo szybciej xD

Opublikowano

niekoniecznie, po zdobyciu barona leci buff na miniony wiec tak czy siak sie dowiesz mniej wiecej kiedy zrobili nashora, ze smokiem na championach jest poswiata, takze nawet z tym mozna spokojnie okrelisc nastepny respawn smoka

widze ze jestes w silverze wiec tak dla pewnosci jeszcze dodam ze smok jest co 6 minut a baron co 7 buffy red i blue po 5 w ustawieniach sobie wlacz zeby na chacie wyswietlalo czas no i jak bedziesz widzial ze ktos dostal buffa to piszesz d na chacie i ktos dobry z matmy sobie doliczy te pare minut

To że gnije jeszcze w tym gównie to nie znaczy że nie wiem xD, ale ludzie często nie zwracają na to uwagi, i zawsze była to jakaś tam przewaga nad wrogiem :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...