Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crashe RagePluginHook przy modzie LSPD:FR 0.2a

Kacprelop1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam olbrzymi problem z działaniem RagePluginHook'a przy modzie LSPD:FR 0.2a. Otóż normalnie wchodzę na stronę internetową www.lcpdfr.com, pobieram LSPD:FR 0.2a czyli najnowszą wersję jaka jest. Jak mi się pobierze, to normalnie wszystkie pliki z paczki .zip wrzucam do głównego folderu z grą, uruchamiam grę przez RagePluginHook, chwilę się ładuje i tu nagle takie coś: (plik ze zdjęciem w załączniku) jeszcze przed tym oknem ładował się jakiś zielony pasek, a po tym obrazku, który jest w załączniku wyświetla się komunikat "Program Grand Theft Auto V przestał działać" i na tym się kończy. Proszę o pomoc !!!! Dodam, że nie instalowałem żadnych dodatkowych skryptów czy innych rzeczy. Próbowałem też aktualizować RagePluginHook, ale to nic nie dało. Dzięki za pomoc z góry.

P.S. Czytałem coś, że to może być wina ostatniej aktualizacji GTA V, ale nie jestem pewien. LSPD:FR 0.2 mi działało.

post-1392240-0-19764400-1437506536_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...