Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SŁABE FPS NA MOCNYM SPRZECIE -HELP

froshaha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupilem sobie ostatnio nowy komputer:

Procesor: Intel core i5 4460 3,2ghz
GPU: Zotac GeForce gtx 970 4gb vram DDR5
Ram: Crusial ballistix 8GB 1800mhz

Czy to normalne ze na tym sprzecie jest ok 200fps w cs go? Moj kolega ma ten sam procesor i slabsza karte graficzna a ma ok 300. Dodam jeszcze ze nie mam w tym kompie napedu, poniewaz jeszcze nie dostarl takze wszystko instalowalem z pendrive'a i z neta. Czy jest to mozliwe ze to wina sterownikow czy czegos? Do karty pobieralem nvidia experience i z tamtad mam wszystkie stery. Może trzeba cos zmienic w opcjach karty graficznej albo cos? Prosze o pomoc! serce.pngserce.png

Opublikowano

Po co i te 300 skoro rożnicy żadnej nie ma aa bo kazdy z e sportu ma po 300 to dlatego :/.Pewnie tez nie mozesz awansowac bo nie da sie grac na 200 fpsach 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Po co i te 300 skoro rożnicy żadnej nie ma aa bo kazdy z e sportu ma po 300 to dlatego :/.Pewnie tez nie mozesz awansowac bo nie da sie grac na 200 fpsach 

c**j ci w dupe goldziku mam lema :*

Opublikowano

c**j ci w dupe goldziku mam lema :*

W wieku 16 lat tak przeklinac? porozmawiaj z matka i ojcaem moze cie naucza kultury ;)."Goldziku" hmm jak ja zaczynalem przygode z csem to ty robiles "kake" do nocnika 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Po 1 jest to komputer czy notebook? Jeśli notebook najprawdopodobniej odpala się na zintegrowanej to muszisz kliknac na ikonę prawym, panel nvidia i uruchom w gtx 970.

2 Odpal konsolę ~ i wpisz komendę "fps_max"

3 Uruchom cs:go w trybie administratora

4 Uruchom w trybie zgodności z Windows 7

Jeśli to nie pomoże spróbuj uruchomić cs:go, przejść do menadżera zadań i zakładkę procesy. Na proces csgo.exe klik prawym i ustaw priorytet na wysoki.

A jeżeli chodzi o zmianę detali to nie wiele pomoże, bo taki sprzęt na lajcie powinien udźwigać wszystko na najwyższych.

Opublikowano

W wieku 16 lat tak przeklinac? porozmawiaj z matka i ojcaem moze cie naucza kultury ;)."Goldziku" hmm jak ja zaczynalem przygode z csem to ty robiles "kake" do nocnika 

nie watpie

Opublikowano

Po 1 jest to komputer czy notebook? Jeśli notebook najprawdopodobniej odpala się na zintegrowanej to muszisz kliknac na ikonę prawym, panel nvidia i uruchom w gtx 970.

2 Odpal konsolę ~ i wpisz komendę "fps_max"

3 Uruchom cs:go w trybie administratora

4 Uruchom w trybie zgodności z Windows 7

Jeśli to nie pomoże spróbuj uruchomić cs:go, przejść do menadżera zadań i zakładkę procesy. Na proces csgo.exe klik prawym i ustaw priorytet na wysoki.

A jeżeli chodzi o zmianę detali to nie wiele pomoże, bo taki sprzęt na lajcie powinien udźwigać wszystko na najwyższych.

mam kompa, nic nie pomoglo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...